logo

Hvad er Topmadrasser?

Dunlopillos topmadrasser er udviklet af rene, øko-certificerede naturmaterialer og udviklet efter samme høje kvalitetsprincipper som madrasserne. De tilpasser sig din krop og transporterer fugten væk, så du kan sove trygt og godt.

Alle topmadrasser fra Dunlopillo indeholder Quollofill i betrækket, som er antibakteriel, øger ventileringen og holder formen bedre

Natura White

Natura topmadrassen med hvid eller sort Clima tekstil på siden har en 5 cm kerne af naturlatex, der sørger for støtte og aflastning af kroppen.

Se mere om Natura White

Duo

Duo topmadras har en støttende kerne af 5 cm Dunlopillo naturlatex. Den er specielt udviklet til elevationssenge og giver dig følelsen af at

Se mere om Duo

Cool

Cool er en topmadras der ikke bare tilpasser sig din krop, men også din kropstemperatur og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem.

Se mere om Cool

Harmoni

Harmoni topmadras har en støttende kerne af 5 cm naturlatex. Harmoni topmadrasser har et ekstra blødt quiltet og transet betræk, som giver en eksklusiv fornemmelse.

Se mere om Harmoni

Air

Air er en topmadras, der både tilpasser sig din krop og din kropstemperatur. Det får dig til at ligge godt, tørt og behageligt hele natten igennem.

Se mere om Air
Natura
Den naturlige fornemmelse

Der, hvor det hele startede for Dunlopillo. Til dig, der foretrækker en mere fast følelse.

Se Natura senge
Balance
Den komfortable fornemmelse.

En unik kombination af naturlatex og fjedre- pockets. Til dig, der foretrækker en mere fjedrende følelse.

Se Balance senge
Harmoni
Den eksklusive fornemmelse.

Tager brugen af naturmaterialer til det højeste niveau. Til dig, der foretrækker en mere blød, lækker følelse.

Se Harmoni senge
Fabriksvej 13, 7760 Hurup/Thy
+45 82 13 30 60
info@dunlopillo.dk

Nærmeste forhandler