Crashtest

En god madras giver en god søvn

Med en god madras kommer du langt, når du gerne vil sove godt. Vores madrasser er lavet af naturlatex på en unik måde, som giver dig en række gavnlige egenskaber. Læs mere om nogle af dem her.

Allergivenlige og åndbare senge

Madraskernen er lavet af naturlatex, hvilket gør sengen natulig åndbar og ventilerende. Naturlatex har en åben cellestruktur. Cellestruktur gør, at naturlatex er et allergivenligt og åndbart materiale. Det medvirker til, at du ikke vågner i sengetøj, der er tungt af fugt.

Madrassen og topmadrassen har bedre mulighed for at komme af med varme og fugt fra kroppen på grund af den åbne cellestruktur, på en helt naturlig måde. For meget fugt kan være med til at give et dårligt indeklima, mens du sover.

En anden gavnlig egenskab ved naturlatex er, at materialet naturligt er afvisende over for husstøvmider og bakterier. Det er yderligere med til at bidrage til sunde omgivelser for dig, når du sover.

Læs mere

Dunlopillo Crashtest

En madras bliver brugt på mange måder og skal kunne holde til meget. Derfor har vi haft vores madrasser til crashtest – dem kan du se herunder.

Allergivenlig & Åndbar

Sengen skal være et sted, hvor man kan putte og hygge, inden man falder i søvn – eller på andre tidspunkter, når man har lyst til at lege. Samtidig skal sengen skal også kunne ånde og ventilere for at man kan få et godt indeklima.

Fleksibilitet

Små bamser har brug for at lande sikkert, hvis de falder ned. Vores fleksible madrasser giver fuld støtte og komfort, selv når elevationssengen er løftet.

Stabilitet

Man kan boltre sig i sengen og have det sjovt, og det er risikabelt kombineret med juice. Vores senge absorberer dine bevægelser og sikrer en stabil og rolig søvn med optimal støtte.

Fleksible og komfortable madrasser

Vores madrasser er som skabt til elevationssenge, fordi kernen i vores madrasser og topmadrasser har en god fleksibel støtte i alle positioner. Alle vores madrasser er lavet i naturlatex, hvilket giver dem mange gode egenskaber, og en af dem er, at det holder formen utrolig godt sammenlignet med andre typer madrasser.

I en elevationsseng er idéen, at madrassen bliver bøjet sammen med den bærende del af sengen, så man kan justere og tilpasse komforten. Det kan være for at ligge og læse eller se fjernsyn, f.eks.

Det klarer vores madrasser let på grund af materialet, så du får optimal støtte og komfort. Og når du lægger madrassen ned igen, holder vores madrasser formen, så du kan få den optimale søvn og blive ladet op til en ny dag.

Læs mere om vores madrassers unikke egenskaber

Stabil og rolig søvn

For at sove godt skal du ligge godt og stabilt. Det kræver en madras og topmadras, der tilpasser sig din krop og giver den rette støtte – uanset hvordan du ligger i din seng. Den unikke naturlatex, som vi bruger i vores madrasser og topmadrasser, har fra naturens side evnen til at støtte hensigtsmæssigt og give dig en rolig søvn.

Materialet er lavet af latex fra gummitræer, som vi bearbejder til et skum, vi kan forme. Det giver en særlig struktur i materialet, som kan absorbere de bevægelser man laver om natten og sikre, at man altid ligger godt.

Det er en stor fordel, hvis man deler madras med en anden, at man selv kan ligge roligt, selvom den anden bevæger sig i søvne. Og så er det en stor fordel for ens ryg og krop, at vores madrassers 7 komfortzoner støtter hver sin del af kroppen med den rette fasthed.

Læs mere om senge fra Dunlopillo

Boxmadrasser

Få en forbedret nattesøvn med en naturlig, åndbar og allergivenlig Dunlopillo boxmadras.

Oplev sengene

Kontinentalsenge

Oplev den unikke støtte og søvnkomfort, som kun en Dunlopillo kontinentalseng giver dig.

Oplev sengene

Elevationssenge

Mærk den naturlige og fleksible fornemmelse, som en Dunlopillo elevationsseng giver dig.

Oplev sengene