Værd at vide

60 dages prøve

Vær opmærksom på, at støtten fra madrassen kan føles meget forskellig fra den, du kommer fra. Giv derfor din krop god tid til at vænne sig til din nye Dunlopillo madras. Det kan tage op til 4 uger, før du føler dig helt tilpas. Hvis du efter 60 dage stadig synes, at madrassen er for blød eller for hård, giver vi dig mulighed for at bytte fastheden ud mod et gebyr. Kontakt din forhandler, hvor madrassen er købt, for denne mulighed.

Danskernes foretrukne sengebrand

Produktionen af en Dunlopillo® madras bygger på mere end 80 års erfaring. Den bygger på en serie af unikke processer med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Hver madraskerne er f.eks. af naturlatex og støbes i en særlig form – en ad gangen. Tilsammen munder det ud i en lang række fordele: Åndbarhed, allergivenlighed, fleksibilitet og en komfort, der naturligt former sig efter din krop.

Det er netop denne omhyggelige produktion, samt de helt unikke egenskaber ved Dunlopillos naturlatex, der har gjort Dunlopillo til danskernes foretrukne sengebrand.

En Dunlopillo til alle

En af de helt unikke egenskaber ved Dunlopillo er, at madrassen tilpasser sig til den enkelte kropstype. Dunlopillos unikke naturlatex og 7 unikke komfortzoner sørger for at give netop din kroppe den helt rette støtte. Dette medfører, at du får en rolig og stabil søvn natten igennem, og du vil vågne veludhvilet næste morgen. Det er samtidigt din tryghed for, at når du vælger Dunlopillo, vælger du en seng, der rent ergonomisk tilpasser sig til din krop. Du kan dog stadig vælge mellem medium, fast og x-tra fast, så du kan udvælge netop den fasthed, der passer til dig. Kontakt din lokale Dunlopillo forhandler og find den Dunlopillo, der passer til lige præcis dig.