FSC®

Hvad er FSCcertificeret Træ?

Vi stræber altid efter at skabe de bedste senge, både for dem der skal ligge i dem men også for miljøet. Det er en rød tråd igennem alle vores valg og vi står på spring, hver gang vi kan gøre noget endnu bedre. Og det kan vi med FSC.

Træ Bark Fsc Dunlopillo
Senge Ramme Fsc Dunlopillo

Gode valg – god fremtid

For os, er naturen en vigtig medspiller.

Vi tager det bedste fra naturen, fordi naturen giver os de bedste, reneste og fine materialer som giver os de bedste forudsætninger for en god søvn. Derfor bliver vi helt åbenlyst også nødt til at træffe gode valg og give noget tilbage til naturen, så vi ikke spilder dens gode egenskaber og materialer, og efterlade dårlige spor i fremtiden. Derfor bruger vi naturligvis FSC-certificeret træ, når vi bygger rammerne til vores Dunlopillo senge.

FSC C175993 logo

Bygget med omtanke

FSC er din sikkerhed, for at din seng er bygget med omtanke. At den er bygget af træ fra veldrevne skove, der er med til at sikre og drive
fremtidens skovbrug. Men det er også vores egen sikkerhed for, at vi med god samvittighed kan få lov at bruge af naturens materialer – fordi vi passer på den.

Der fældes nemlig ikke mere træ, end naturen kan nå at reproducere. Derudover følger bla. at skovarbejderne har godkendte arbejdsforhold, plante- og dyreliv beskyttes og bevares, og meget mere. Altså kort sagt passer vi på vores natur, vores klima, vores medmennesker og ikke mindst vores næste generationer når vi vælger FSC, så kig efter vores FSC-certificerede varer

Dunlopillo bidrager til dem, der gør en forskel

For Dunlopillo ligger det i vores historie at. et hensyn til naturen og miljøet i
produktionen den kendte Dunlopillo kvalitet. Derfor er det væsenligt for os at bidrage til
de organisationer, der deler vores værdisæt, og som gør en forskel.