Boxmadrasser

Mærk Dunlopillos komfort i de enkle og elegante boxmadrasser

Oplev fordelene ved en Dunlopillo-seng i de enkle og elegante boxmadrasser. Den simple konstruktion er med til at give sengene et meget rent look, som kan passe ind i enhver indretning af soveværelset.

Med en boxmadras fra Dunlopillo får du en seng, som næsten er klar til brug – du skal bare sætte ben på. Du får samme høje komfort og støtte, som du får i alle Dunlopillo-senge, og du kan lægge dig til at sove med viden om, at din krop vil takke dig for at have valgt Dunlopillo.

Vores boxmadrasser er håndlavede i Thy, ligesom resten af vores sengevarianter, så du får en boxmadras i dansk håndlavet kvalitet, når du vælger Dunlopillo.

Læs om boxmadrasser

Hvad er en boxmadras?

En boxmadras er hjørnestenen i en mere simpel seng end eksempelvis en kontinentalseng. Madrassen er bygget sammen med selve sengerammen, og derfor er en boxmadras så at sige klar til at blive taget i brug, når man har sat benene på.

Der er altså ikke flere lag, der skal passe sammen og udgøre en mere kompleks konstruktion, selvom du naturligvis kan lægge en topmadras på din boxmadras.

For mange er en boxmadras – eller boksmadras, som det nogle steder staves – en af de første sengetyper, man køber, fordi de ofte er lettere end andre sengetyper, og derfor kan de være lettere at håndtere.

Det kan gøre det lettere at gøre rent, fordi man lettere kan flytte den, og det er lettere at håndtere den under en flytning, som mange gør oftere, mens man er ung.

1 konstruktion, 7 komfortzoner

Selvom madrassen i vores boxmadrasser er bygget sammen med sengerammen, får du stadig den velkendte Dunlopillo-komfort. Det er vores naturlatexmadraskerner, der ligger i vores boxmadrasser, med alle de fordele, der følger med.

Det gælder også de 7 komfortzoner, der kendetegner madrasserne i vores senge. Vores madrassers forskellige komfortzoner er med til at give dig den rigtige støtte over hele kroppen, fordi kropsvægten ikke fordeles jævnt.

En boxmadras fra Dunlopillo sikrer dig, at du ligger godt og med den rette støtte i mange år, så du kan vågne veludhvilet op til en ny dag – hver dag.

Pure og Passion som boxmadras

Vores to linjer videreføres i boxmadras-version, og du kan få den fulde oplevelse fra både Pure og Passion. De to linjer af senge findes både som boxmadras, men også som kontinentalseng og elevationsseng.

Som boxmadras får du med Pure-serien den unikke latexkerne i sin rene form. Den samlede konstruktion med latexmadrassen i centrum er en enkel seng at sætte ind i soveværelset, som giver dig komforten fra vores unikke madrasser.

Passion-boxmadrassen giver dig også en komfortabel madras med naturlatexkerne, men her er latexen suppleret med pocketfjedre for at give dig en ekstra luksuriøs søvnoplevelse.

Hold på formerne med en boxmadras

Den samlede konstruktion har en klar fordel, når det kommer til sengens udseende i det daglige. Hvor andre sengetyper med flere elementer kan glide lidt til højre og venstre og let stå skævt for hinanden, er der styr på formerne med en boxmadras.

Efter en nat med megen bevægelse, kan madrasser godt glide lidt fra hinanden, og det er ikke alle, der har det godt med skæve linjer. Med en boxmadras sikrer man, at ens seng holder på formerne.

Ønsker man en topmadras som supplement på sin boxmadras, er der dog noget, der kan glide fra hinanden, men det er for de fleste meget overkommeligt.

Dunlopillo Pure Box

Et perfekt valg for dig, der ønsker en enkel og elegant seng. Pure Box byder på en 16 cm naturlatex-kerne og syv unikke komfortzoner for individuel støtte.

Læs mere

Dunlopillo Passion Box

Passion Box er en naturligt afbalanceret seng med 7 unikke komfortzoner, 16 cm naturlatex-kerne og et behageligt lag af pocket-fjedre.

Læs mere

Læs hvad andre siger om Dunlopillo


Se flere anmeldelser

Dunlopillo bidrager til dem, der gør en forskel

For Dunlopillo ligger det i vores historie at tage et hensyn til naturen og miljøet i produktionen af den kendte Dunlopillo kvalitet. Derfor er det væsentligt for os at bidrage til de organisationer, der deler vores værdisæt, og som gør en forskel.