En seng er ikke bare en seng

Senge fra Dunlopillo

Senge fra Dunlopillo er noget helt særligt. Der ligger mange års erfaring og forfinelse af teknikker, raffinering af materialer og nytænkning af design bag de senge, vi har stoltheden af at kunne sætte vores navn på.

Kvalitet & design

Dansk kvalitet og dansk design er i højsæde hos Dunlopillo, og din nattesøvn fortjener intet mindre. En god nats søvn er nemlig noget af det, der er med til at give overskud i hverdagen, og derfor mener vi, at du skal sove så godt som muligt.

Vores senge er opbygget på en unik måde med materialer af absolut højeste kvalitet. Sengene er håndlavede hos os i Hurup Thy, og hver seng bærer præg af at være lavet af levende hænder, der har stor erfaring og mestrer det gode håndværk.

Du kan læse mere om os her

Pure og Passion

Vi kan med stolthed præsentere vores to designs, der hylder den naturlige kerne i vores senge og vores fokus på søvnkvalitet. De to designuniverser har vi kaldt Pure og Passion, og sengene fås både som kontinentalsenge, boxmadrasser og elevationssenge.

Pure-serien er den rene Dunlopillo-oplevelse, hvor du får fuld effekt af de egenskaber, kernen af naturlatex giver dig. Læs mere om de fordele, du får med en Dunlopillo-seng med naturlatexkerne, længere nede på siden.

Passion-serien kombinerer de mange gode egenskaber ved naturlatexen med 15 cm pocketfjedre, som man kender fra mange andre senge. Denne kombination giver en uforlignelig søvnoplevelse.

Begge serier besidder selvfølgelig det unikke look og giver dig den søvnkvalitet, der kendetegner senge fra Dunlopillo. Læs mere om vores senge herunder.

Den rette støtte fra din seng

Vores senge er opdelt i 7 komfortzoner, som er tilpasset din krop. Der er forskellig fasthed i disse zoner, fordi det er forskelligt, hvor meget støtte din krop skal have, når du sover – der er mere tryk i madrassen fra hofterne end fra fødderne.

Vores madrasser aflaster kroppen og former sig efter din krop, så du kan ligge godt hele natten igennem og vågne frisk og veludhvilet. Vores senge sikrer en ergonomisk korrekt liggestilling, som støtter de rigtige steder, eksempelvis lænden.

Det har i årtier været vidst, at man skal have den rette støtte for at forebygge rygproblemer, og det er et mål med vores senge, at vi kan hjælpe til med at holde kroppen i topform. Det gælder både i forhold til at ligge godt med den rette støtte, men naturligvis også i forhold til at give dig den optimale søvn, når du sover i en Dunlopillo-seng.

Faktisk blev den teknik, der er forfinet til det, vi bruger i dag, først benyttet til sæder i fly og på motorcykler, Dunlopillos produkter excellerede i holdbarhed komfort og hygiejne.

FSC C175993 logo

Det fornuftige valg danner rammen

Vi stræber altid efter at skabe de bedste senge, både for dem der skal ligge i dem men også for miljøet.
Derfor bruger vi naturligvis FSC-certificeret træ, når vi bygger rammerne til vores Dunlopillo senge.

FSC er din sikkerhed, for at din seng er bygget af træ fra veldrevne skove, der er med til at sikre og drive fremtidens skovbrug.

Læs mere om FSC her

Topmadrassen er vigtig for din seng

Hos Dunlopillo laver vi også topmadrasser, der er særligt udviklet til at give en god nattesøvn. For at give dig den bedst mulige søvn i din seng, har vi flere varianter, så du kan få den optimale topmadras for din krop og din seng.

Vores topmadrasser har to forskellige sider, som giver dig valget mellem en blødere side, der giver en mere dyb fornemmelse i sengen, og en mere fast side, hvis du foretrækker den mere faste fornemmelse.

Topmadrasserne indeholder nogle særlige fibre, som er med til at give topmadrassen en bedre holdbarhed i forhold til at beholde sin form. Disse fibre bidrager også til, at luften kan cirkulere, og at fugten kan slippe ud.

Naturlatex giver allergivenlige senge

En Dunlopillo-seng er lavet med en madras af naturlatex i fokus. Det er en vigtig detalje, at madrassen er lavet af naturlatex, fordi det har mange gode egenskaber, som er med til at bidrage til en bedre søvn.

Naturlatex er eksempelvis åndbart, så fugt og sved ikke bliver fanget i madrassen. En fugtig madras kan gøre det sværere for kroppen at regulere temperaturen i sengen, og det kan give et tungere sovemiljø, som kan påvirke din søvnkvalitet. Med det åndbare naturlatex kan madrassen bedre selv ventilere og komme af med den fugt, som uundgåeligt kommer fra din krop, når du sover, og det er med til at give dig en bedre søvn.

Madrasserne på vores senge er lavet af et naturligt materiale – deraf navnet naturlatex – og det er blandt andet med til at gøre vores senge allergivenlige. Materialet er afvisende over for husstøvmider og bakterier, og derfor er madrasserne med til at gøre Dunlopillo-senge til allergivenlige senge.

Senge fra Dunlopillo er OEKO-TEX STANDARD 100-certificerede, så du kan være sikker på, at der ikke er skadelige stoffer i sengen. Ordningen testes af Teknologisk Institut og findes i 60 lande verden over.

Prikken over i’et – en pude til din seng

Man kan ikke sove i en seng uden en pude, og derfor har vi også udviklet hovedpuder af høj kvalitet. Puderne er udviklet med fokus på ergonomisk støtte til hoved, skuldre og nakke, så den gode støtte fra sengen fortsætter op i puden.

Puderne er ligesom vores senge fremstillet med fokus på allergivenlighed og naturlige materialer, som har mange af de samme egenskaber som vores senge.

Perfekt til elevationssenge

En madras af naturlatex har også en fleksibilitet, som gør den ideel til elevationssenge. Disse senge kan naturligvis løfte dele af madrassen, og det sætter nogle krav til madrassens fleksibilitet, hvis det skal være en behagelig oplevelse på alle punkter fra liggende til (næsten) siddende.

Naturlatexen gør madrassen i stand til at forme sig efter den seng, madrassen ligger på, også når der er tale om en elevationsseng. Når rammen bevæger sig for at løfte eksempelvis ryggen, vil madrassen følge naturligt med, så du kan opleve optimal komfort i din seng.

Boxmadrasser

Få en forbedret nattesøvn med en naturlig, åndbar og allergivenlig Dunlopillo boxmadras.

Oplev sengene

Kontinentalsenge

Oplev den unikke støtte og søvnkomfort, som kun en Dunlopillo kontinentalseng giver dig.

Oplev sengene

Elevationssenge

Mærk den naturlige og fleksible fornemmelse, som en Dunlopillo elevationsseng giver dig.

Oplev sengene

Vi tror på vores senge – 15 års garanti

Man skal kunne bruge en seng i mange år, hvis man spørger os, og vi sætter hver dag en ære i at producere senge af høj kvalitet. Derfor er vi også rolige ved at give dig 15 års garanti på din seng fra Dunlopillo.

Vores valg af naturlatex gør, at sengen er det, der hedder form- og kantstabil. Det vil sige, at madrassen kun ændrer form ganske lidt hen over årene, både ude i kanterne og inde på midten. Det gør sengen god at ligge i mange år frem i tiden.

Senge fra Dunlopillo er håndlavede, så vi har føling med de senge, vi sender ud til vores kunder, og vi synes, man kan mærke den håndlavede kvalitet. Du skal også gerne kunne mærke kvaliteten, når du sover i sengen, og med 15 års garanti kan du altså sove trygt i en seng af højeste kvalitet.

Tidløse senge i skandinavisk design

Selvom en seng jo naturligvis skal soves i, fylder den stadig meget i de fleste rum. Derfor skal senge også være æstetiske produkter, og med skandinavisk, tidløst design kan du roligt indrette soveværelset rundt om en Dunlopillo-seng.

Vores senge har neutrale farver, som bidrager til det tidløse og skandinaviske look, og som er let at indrette sig omkring, så du kan gå i seng i smukke omgivelser.

Udtrykket og udseendet i en seng skal matche sengens kvalitet, og med en seng fra Dunlopillo kommer du til at nyde hvert sekund, du tilbringer i sengen – både når du er vågen, og når du sover.

Vi har et flot udvalg af sengegavle, som kan give soveværelset prikket over i’et og et eksklusivt udtryk til din seng. Vores sortiment er skabt til at matche vores smukke senge, og det er bestemt værd at overveje at få en matchende sengegavl med, når man køber en ny seng.