Topmadrasser

Topmadras – prikken over i’et i din seng

De fleste vælger at lægge en topmadras på deres seng for at give sig selv et sidste lag af ekstra komfort. Med en topmadras har man mulighed for at gøre sin søvnoplevelse mere tilpasset til ens krops behov, og en topmadras fra Dunlopillo giver dig netop den komfort, du drømmer om.

Topmadrassen kan skubbe sengens fasthed lidt i den ene eller den anden retning, hvis sengen er til enten den bløde eller faste side, og den kan være med til at give sengen længere levetid.

Læs om topmadrasser

Topmadras med eller uden kølende effekt

Vores topmadrasser fås både med og uden kølende effekt for at give dig den ønskede temperatur, mens du sover. Der er mange faktorer, der spiller ind på den temperatur, du har under søvnen, og det er vigtigt at finde en behagelig temperatur for at sove godt.

Den kølende effekt kan være med til at holde kroppens temperatur nede og sikre en god søvn hele natten igennem.

Det er ikke alle, der har brug for kølingen fra en topmadras, og faktorer som dynen, pyjamas eller lignende og rummets temperatur er selvfølgelig også vigtige. Det er en helhedsvurdering, hvad der giver den optimale temperatur for dig at sove i.

Åndbare materialer er vigtige

Ligesom med madrassen, er det vigtigt for en topmadras, at den er udført i et åndbart materiale. Vores senge er lavet med madraskerner af naturlatex, som er et fleksibelt materiale, der fra naturens side er åndbart, og det er samme materiale, vi laver vores topmadrasser i.

Særligt for topmadrassen, som optager den største del af fugt fra vores kroppe under søvnen, er det vigtigt, at den er åndbar. På den måde får man en bedre søvn, fordi kroppen kan ligge på et friskt underlag hele natten.

Dunlopillo-topmadrasser er lavet med de unikke Hollow-fibre, der sikrer luftcirkulationen i topmadrassen og derved en optimeret fugtbalance. Derudover er fibrene også med til at holde topmadrassens form over tid.

2 sider af samme topmadras

En Dunlopillo-topmadras har 2 uens sider, som giver dig mulighed for at vælge den side, der giver dig den største komfort.

På en topmadras fra Dunlopillo finder du en bølget side, der giver en mere dyb fornemmelse, som i højere grad omfavner kroppen, når du lægger dig ned, og der er en plan side, som giver en mere fast fornemmelse at sove på.

Det er altså muligt at tilpasse den fasthed, du får i sengen ved at vælge den side af topmadrassen, der passer dig bedst.

Topmadras i alle størrelser

Topmadrasserne fra Dunlopillo kan du få i alle de gængse størrelser til voksensenge. Der er både topmadrasser til enkeltsenge, halvandenmandssenge og dobbeltsenge, så du kan tilpasse din søvnoplevelse i din seng.

Både Original- og Supreme-topmadrasserne fås med en delt hovedende, som passer til elevationssenge. Det er naturligvis en god idé, så man kan løfte den ene side af en elevationsdobbeltseng, uden den anden følger med.

Mindre slid med en topmadras

En topmadras kan forlænge sengens levetid ved at tage noget af det slid, som ellers ville ske på selve madrassen. Derfor kan det – ud over at være en ekstra komfort – også ses som en investering, fordi den dyreste del af sengen bliver beskyttet.

Det gælder både slid fra bevægelserne om natten, når man vender og drejer sig, men det minimerer også mængden af fugt, der kan trænge ned i madrassen.

Betrækket på vores Supreme- og Original- topmadrasser kan tages af og vaskes. Det er med til at give en frisk fornemmelse i længere tid.

Komfort

Vælg din komfort med den vendbare Dunlopillo topmadras

Alle Dunlopillos topmadrasser har to forskellige sider, hvilket giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske.

Den bølgede side giver dybde, hvorimod den plane side giver en mere fast fornemmelse. Således er du garantereten komfort tilpasset din krop.

Hollowfibre

Alle vores topmadrasser indeholder Hollow-fibre i betrækket. Dens unikke egenskaber medfører, at topmadrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres.

Original / Original Cool topmadras

Vores Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zone-lamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Topmadrassen har to forskellige sider for variation af komfort.

Læs mere

Supreme / Supreme Cool topmadras

Supreme er en topmadras, der tilpasser sig din krop. Den har en 7 cm kerne af naturlatex, som er betrukket med et zone-lamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre.

Læs mere

Luxury topmadras

Luxury topmadrassen har en 5 cm støttende kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Den har et ekstra blødt, trenset betræk med kantafslutning i møbelstof, der matcher din nye Dunlopillo seng.

Læs mere
Dansk produceret

Skabt af erfarne hænder i Thy

Alle Dunlopillo senge er skabt af erfarne hænder på vores fabrik i Thy. Sengene er udviklet og skabt til den danske forbruger gennem årtiers knowhow. På den danske fabrik er der en lokal forankret produktion, som går generationer tilbage.

Mere end 90 års erfaring har givet Dunlopillo et ry som et af verdens mest elskede og førende producenter af senge i naturlatex. Vi holder af, at det er levende hænder, der laver vores senge. Således kan du se og mærke det gode håndværk i hver en detalje.