Sengegavle

En sengegavl tilføjer elegance og stil

Fuldend det eksklusive og stilrene look, du får i en Dunlopillo-seng med en matchende sengegavl. Vores sengegavle er designet til at matche og videreføre det design, du finder i vores senge, og derfor er det en oplagt tilføjelse til dit soveværelse.

Soveværelset må gerne være en æstetisk oplevelse, man kommer i en behagelig og rolig stemning af, inden man skal sove. Det sætter krav til indretningen af rummet, og med en sengegavl kan du på en simpel måde løfte hele rummets udtryk.

Praktisk og anvendelig

En sengegavl er dog ikke udelukkende en fryd for øjet. Det er praktisk at have en blød og varm støtte for ryggen, hvis man skal sidde op i sengen og læse – måske godnathistorier for børnene. I stedet for en kold væg kan man læne sig tilbage mod sengegavlen og nyde øjeblikket.

Ikke alle har det samme udtryk i soveværelset, og derfor skal man selvfølgelig kunne vælge en sengegavl, der passer til hjemmets indretning. Derfor har vi lavet 5 forskellige sengegavle, der alle fås i 7 farver – og naturligvis de samme farver som vores senge.

Dunlopillo Curve-sengegavl

Det enkle og elegante look i vores Curve-sengegavl passer til mange forskellige indretningsstile. Et klassisk look med en ren flade i kvalitetsstof er en naturlig forlængelse af sengen, og designet giver mange muligheder for at indrette på en naturlig måde rundt om sengegavlen.

Den diskrete kurve i toppen af gavlen udgør et afbræk fra den rene flade, som giver denne sengegavl liv, uden den overtager rummet. Det er med til at forene sengen, sengegavlen og resten af rummets indretning.

Vores Curve-sengegavl er til dem, der vil føre det stilrene og klassiske look i soveværelset.

Læs mere

Dunlopillo Pebble-sengegavl

Stilfuld minimalisme med et elegant twist. Den elegante Pebble-sengegavl har en unik kant i træ, som giver et twist på den minimalistiske og rene stil, der kendetegner gavlen. De rundede hjørner giver et blødt udtryk.

Træet i kanten af Pebble-sengegavlen tilføjer en varme, som ligger ud over det hyggelige ved en seng. Det er en detalje, der giver en ekstra dimension til både sengen og sengegavlen og faktisk hele soveværelset.

Denne sengegavl er 6 cm bredere end sengene for at fuldende udtrykket og harmonien i kombinationen mellem seng og sengegavl.

Læs mere

Dunlopillo Button-sengegavl

Vores Button-sengegavl giver rummet liv med et mønster af knapper og syninger, som løfter designet frem i beskuerens bevidsthed. Man må gerne se denne sengegavl og nyde designet – den skal ikke bare være en del af stemningen.

Med en Button-sengegavl giver du soveværelset lidt mere kant og andre muligheder for at lade indretningen spille op ad sengen og sengegavlen.

Looket i denne sengegavl er moderne og trækker på nogle af tidens helt store trends og tendenser inden for indretningen.

Læs mere

Dunlopillo Side-sengegavl

Gør sengen til en luksuriøs hule med Side-sengegavlen. Her får du et udtryk, der ligesom Button-sengegavlen trækker på nogle af de mest moderne tendenser i indretningen lige nu, men du får samtidig en hule-fornemmelse med gavlens sidestykker.

Skru op for hyggen og stemningen med denne sengegavl uden at gå på kompromis med designet og æstetikken.

Læs mere

Dunlopillo Butterfly-sengegavl

Giv sengen et storslået og eksklusivt look med Butterfly-sengegavlen, der har en unik form og udtryk. Gør sengen til det ubetingede midtpunkt for indretningen i soveværelset med denne sengegavl, som løfter sengen fra et møbel til noget nær et kunstværk.

Den unikke form på sengegavlen gør noget helt særligt for det udtryk, man får i sin seng, der bliver en oplevelse i rummet.

Læs mere

Forny soveværelset med en sengegavl

Mangler du fornyelse i soveværelset, kan det være værd at overveje en sengegavl. Det er lettere og billigere at udskifte en sengegavl end en hel seng, og man kan opnå et helt andet udtryk i sit soveværelse.

Har man ikke en sengegavl i forvejen, vil man særligt kunne gøre en forskel i rummet med en sengegavl. Vores sengegavle er naturligvis designet til at passe perfekt til vores senge, men de kan give en ekstra dimension til alle senge.

Stilrent design og materialer i høj kvalitet kendetegner vores sengegavle, og de spiller naturligt sammen med og videre på nogle af de tendenser, der fylder meget i moderne indretning.

Læs hvad andre siger om Dunlopillo


Se flere anmeldelser

Dunlopillo bidrager til dem, der gør en forskel

For Dunlopillo ligger det i vores historie at tage et hensyn til naturen og miljøet i produktionen af den kendte Dunlopillo kvalitet. Derfor er det væsentligt for os at bidrage til de organisationer, der deler vores værdisæt, og som gør en forskel.