Kampagne-tilbud

Lige nu sparer du 40% på udvalgte Dunlopillo senge, hvor du tilmed helt GRATIS, kan opgradere din topmadras til en Supreme variant. Supreme topmadrassen giver dig, med sin 7 cm kerne af naturlatex, en enestående søvnoplevelse tilpasset til din krops behov – og komfort i topklasse.

Tilbuddet gælder for alle Dunlopillo-senge, så du har frit valg mellem vores eksklusive serier i syv farvevarianter og du kan vælge præcis, den størrelse du kunne tænke dig.

Find forhandlere nær dig

Dunlopillo-senge

Vi har en række smukke kvalitetssenge, der vil give soveværelset det helt rigtige look og din krop den helt rigtige søvn, så du er frisk hele dagen. Vores senge er blandt andet lavet af et materiale, der er naturligt bakteriehæmmende og selvventilerende, så du får en god nats søvn.

Boxmadrasser

Få en forbedret nattesøvn med en naturlig, åndbar og allergivenlig Dunlopillo boxmadras.

Oplev sengene

Kontinentalsenge

Oplev den unikke støtte og søvnkomfort, som kun en Dunlopillo kontinentalseng giver dig.

Oplev sengene

Elevationssenge

Mærk den naturlige og fleksible fornemmelse, som en Dunlopillo elevationsseng giver dig.

Oplev sengene

Topmadras – prikken over i’et i din seng

De fleste vælger at lægge en topmadras på deres seng for at give sig selv et sidste lag af ekstra komfort. Med en topmadras har man mulighed for at gøre sin søvnoplevelse mere tilpasset til ens krops behov, og en topmadras fra Dunlopillo giver dig netop den komfort, du drømmer om.

Topmadrassen kan skubbe sengens fasthed lidt i den ene eller den anden retning, hvis sengen er til enten den bløde eller faste side, og den kan være med til at give sengen længere levetid.

Læs mere og se vores flotte udvalg her

Find forhandler

Loading store locator from Stockist store locator...