KUN I APRIL

Spar 40% på udvalgte Dunlopillo senge og få opgraderet din topmadras til en Supreme variant, når du vælger en Dunlopillo Passion.

Tilbuddet gælder fra 01.04.24- 30.04.24

Kampagne-tilbud

Drømmer du om en ny seng? Eller drømmer du slet ikke, fordi du ikke rigtig sover så godt, i din nuværende seng?
Uanset hvad din grund er, så kan Dunlopillo være din vej til bedre nattesøvn. Og lige nu kan du spare op til 40% på udvalgte Dunlopillo senge.

Og som om det ikke var nok, så opgraderer vi din topmadras til en Supreme variant, hvis du vælger en Passion model. Med sin 7 cm kerne af naturlatex tilpasser Supreme topmadrassen sig din krop og giver en behagelig komfort.

Find forhandlere nær dig

Dunlopillo-senge

Vi har en række smukke kvalitetssenge, der vil give soveværelset det helt rigtige look og din krop den helt rigtige søvn, så du er frisk hele dagen. Vores senge er blandt andet lavet af et materiale, der er naturligt bakteriehæmmende og selvventilerende, så du får en god nats søvn.

Boxmadrasser

Få en forbedret nattesøvn med en naturlig, åndbar og allergivenlig Dunlopillo boxmadras.

Oplev sengene

Kontinentalsenge

Oplev den unikke støtte og søvnkomfort, som kun en Dunlopillo kontinentalseng giver dig.

Oplev sengene

Elevationssenge

Mærk den naturlige og fleksible fornemmelse, som en Dunlopillo elevationsseng giver dig.

Oplev sengene

Topmadras – prikken over i’et i din seng

De fleste vælger at lægge en topmadras på deres seng for at give sig selv et sidste lag af ekstra komfort. Med en topmadras har man mulighed for at gøre sin søvnoplevelse mere tilpasset til ens krops behov, og en topmadras fra Dunlopillo giver dig netop den komfort, du drømmer om.

Topmadrassen kan skubbe sengens fasthed lidt i den ene eller den anden retning, hvis sengen er til enten den bløde eller faste side, og den kan være med til at give sengen længere levetid.

Læs mere og se vores flotte udvalg her

Find forhandler

Loading store locator from Stockist store locator...