Elevationssenge

En elevationsseng fra Dunlopillo giver fuld fleksibilitet

Der er mange gode egenskaber ved en elevationsseng, som gør det værd at overveje, om det skal være denne type seng, der skal være din næste. En elevationsseng giver dig komfort og fleksibilitet, som kan gøre din tid i sengen endnu mere behagelig.

Vores elevationssenge fås i en række størrelser, så de passer til dig og dine behov. Vi har også flere forskellige designs, så du kan få den seng, der passer ind i din stil.

Læs om elevationssenge

Naturlatex er som skabt til elevationssenge

Vores unikke madrasser med kerner af naturlatex er som skabt til elevationssenge. Naturlatex er et materiale, der er meget fleksibelt, og det former sig naturligt efter underlaget såvel som din krop.

Det betyder, at selv når man løfter eksempelvis hovedenden, vil madrassen følge trop på en naturlig måde, som sikrer din komfort, uanset hvordan du vil ligge.

Du kan roligt spørge efter en elevationsseng fra Dunlopillo hos din sengeforhandler og mærke følelsen af ideel støtte til din krop. Vores madrasser sørger for, at din krop ligger ordentligt, også når du løfter den ene ende af sengen.

Elevationsseng med trådløs betjening

Med hver elevationsseng fra Dunlopillo får du en trådløs fjernbetjening. Der er altså ikke en ledning, der kan blive viklet ind i sengetøjet eller dynen.

Til hver seng med elevation får du også en lomme, der let og bekvemt kan holde din fjernbetjening, så du altid kan finde den. Lommen er naturligvis designet som en naturlig forlængelse af din elevationsseng, så du får samme stil og udtryk, som selve sengen giver dig.

Kvalitetstid i sengen

Den gode søvn er det primære mål for os med alle vores senge, men man kan naturligvis meget andet i sin seng. Hvis man bruger meget tid i sengen, kan det være en fordel at vælge en elevationsseng, som på en god måde giver flere liggestillinger.

Det klassiske eksempel er fjernsynet, der i mange hjem hænger på væggen for enden af sengen. Er man til fjernsynskiggeri i sengen, kan en elevationsseng give dig en bedre liggestilling eller siddestilling, så du både kan underholdes af fantastisk tv og sidde eller ligge godt.

Mange ynder også at læse i sengen, inden man lægger sig til at sove. Her er det også oplagt at udnytte elevationssengenes muligheder for at få en behagelig stilling at ligge i, når man samtidig skal holde en bog foran sig.

Garanti på elevationssenge fra Dunlopillo

Alle senge fra Dunlopillo kommer med en 15 års garanti på madrassen, og det gælder også vores elevationssenge. Nogle madrasser har det med at falde sammen, men sådan er det ikke med vores – heller ikke selvom madrasserne kommer under pres, som de gør af en elevationsseng.

Vores madrasser af naturlatex er dog meget holdbare, og derfor giver vi 15 års garanti på madrassen – også i elevationssenge. Elevationssenge bliver tit brugt meget, fordi elevationen giver flere muligheder end en klassisk seng, og derfor er det vigtigt at vælge en seng med en holdbar madras.

Elevationsseng og sengegavl er et godt match

Man kan sagtens sætte en sengegavl sammen med sin elevationsseng. Man kunne godt fristes til at tro, at en sengegavl ikke er praktisk, fordi løftemekanismen skal have frit spil, men vi har designet sengegavle, som både givet et flot look, og som ikke hindrer sengens funktion.

Vi har designet en række sengegavle, som passer til vores Pure- og Passion-serier af senge, og det gælder også for varianterne med elevation.

Du kan altså sagtens få det stilrene, klassiske, storslåede, moderne og elegante look til din elevationsseng, som en sengegavl kan give.

Dunlopillo Pure Elevation

En enkelt og elegant elevationsseng med 7 komfortzoner, en 16 cm naturlatex-kerne og syv unikke komfortzoner for maksimal støtte.

Læs mere

Dunlopillo Pure Deluxe Elevation

En flot og enkel elevationsseng, der byder på en 21 cm høj madras inddelt i 7 komfortzoner bestående af en 16 cm naturlatex-kerne og 5 cm indbygget topmadras i naturlatex.

Læs mere

Dunlopillo Pure Box Elevation

Pure Box Elevation samler madras og hævebund i ét stilrent design. Sengen er inddelt i 7 komfortzoner med en 16 cm naturlatex-kerne og et ekstra 5 cm komfortlag.

Læs mere

Dunlopillo Passion Box Elevation

Perfekt afbalanceret elevationsseng med 16 cm naturlatex-kerne, et ekstra 5 cm komfortlag og et fleksibelt lag af pocket-fjedre. Madras og seng er samlet i ét lækkert og luksuriøst design.

Læs mere

Læs hvad andre siger om Dunlopillo


Se flere anmeldelser

Dunlopillo bidrager til dem, der gør en forskel

For Dunlopillo ligger det i vores historie at tage et hensyn til naturen og miljøet i produktionen af den kendte Dunlopillo kvalitet. Derfor er det væsentligt for os at bidrage til de organisationer, der deler vores værdisæt, og som gør en forskel.