Elevationssenge

Mærk den naturlige og fleksible fornemmelse, som en Dunlopillo elevationsseng giver dig.

Elevationssenge er til dig, der gerne vil have større fleksibilitet. Hæv hoved-eller fodenden og giv dig selv optimal aflastning, når du skal sove. Nyder du at læse eller se tv i sengen, giver elevationssengen dig også god mulighed for at få præcis den position, du ønsker. De bevægelige dele er i metal for optimal stabilitet og lydløs elevation.

Læs hvad andre siger om Dunlopillo Elevationssenge


Se flere anmeldelser

Dunlopillo Pure Elevation

En enkelt og elegant elevationsseng med 7 komfortzoner, en 16 cm naturlatex-kerne og syv unikke komfortzoner for maksimal støtte.

Læs mere

Dunlopillo Pure Deluxe Elevation

En flot og enkel elevationsseng, der byder på en 21 cm høj madras inddelt i 7 komfortzoner bestående af en 16 cm naturlatex-kerne og 5 cm indbygget topmadras i naturlatex.

Læs mere

Dunlopillo Pure Box Elevation

Pure Box Elevation samler madras og hævebund i ét stilrent design. Sengen er inddelt i 7 komfortzoner med en 16 cm naturlatex-kerne og et ekstra 5 cm komfortlag.

Læs mere

Dunlopillo Passion Elevation

En gennemført elevationsseng med integreret nakkeløft, 16 cm naturlatex-kerne, 7 komfortzoner og et ekstra 5 cm komfortlag. For luksuriøs komfort, når du sover.

Læs mere

Dunlopillo Passion Box Elevation

Perfekt afbalanceret elevationsseng med 16 cm naturlatex-kerne, et ekstra 5 cm komfortlag og et fleksibelt lag af pocket-fjedre. Madras og seng er samlet i ét lækkert og luksuriøst design.

Læs mere
Dansk produceret

Skabt af erfarne hænder i Thy

Alle Dunlopillo senge er skabt af erfarne hænder på vores fabrik i Thy. Sengene er udviklet og skabt til den danske forbruger gennem årtiers knowhow. På den danske fabrik er der en lokal forankret produktion, som går generationer tilbage.

Mere end 90 års erfaring har givet Dunlopillo et ry som et af verdens mest elskede og førende producenter af senge i naturlatex. Vi holder af, at det er levende hænder, der laver vores senge. Således kan du se og mærke det gode håndværk i hver en detalje.

Vores unikke egenskaber

7 komfortzoner

Vores madrasser kommer med syv unikke komfortzoner. De former sig naturligt efter din krop og giver individuel støtte.

Fleksibilitet

Intet materiale til sengen er så fleksibelt som Dunlopillos naturlatex. Du får den mest støttende og aflastende søvn, uanset kropstype.

Åndbar

Vores madrasser er skabt af åndbare ­naturmaterialer. Det sikrer dig et sundt sengeklima året rundt, samt en roligere nattesøvn.

Allergivenlig

Du sover bedre i et rent miljø. Derfor er alle vores madrasser skabt i naturlige materialer, hvilket gør dem helt igennem allergivenlige.

Naturligt materiale

Vi benytter os af de bedste materialer, som naturen selv producerer. Få en forbedret søvnkvalitet med naturlatex.

15 års garanti

Kvalitet forpligter. Naturligvis. Derfor får du altid 15 års garanti på vores madrasser. Garantien gælder hele madrassen.

Læs mere
Naturlatex fra gummitræer

Dunlopillo står for kvalitet og omtanke for miljøet

Alle Dunlopillo senge er fremstillet på bæredygtig vis, idet vi kun benytter teknikker, der ikke belaster miljøet.

Dunlopillos naturlatex fremstilles eks. af saften fra gummitræer i FSC godkendte plantager, som er miljøbeskyttende. Dunlopillo er derfor det naturlige valg for din søvn og dit miljø.

Læs mere

Dunlopillo bidrager til dem, der gør en forskel

For Dunlopillo ligger det i vores historie at tage et hensyn til naturen og miljøet i produktionen af den kendte Dunlopillo kvalitet. Derfor er det væsentligt for os at bidrage til de organisationer, der deler vores værdisæt, og som gør en forskel.