Kontinentalsenge

Smukke kontinentalsenge der giver kroppen støtte gennem hele natten

Kontinentalsenge fra Dunlopillo giver dig en god søvn hele natten. En kontinentalseng er noget, mange danskere sværger til, og det er en sengetype, der giver mulighed for at tilpasse søvnoplevelsen lidt ekstra til den enkelte.
Med vores kontinentalsenge får du den fulde oplevelse af komfort og stil, som Dunlopillo står for. Alle de gode egenskaber fra vores madrasser skinner igennem, og du får en søvn, der giver dig energi til dagen efter.

Læs om kontinentalsenge

Hvad er en kontinentalseng?

Hvis man ikke har brugt tid på at researche senge før, kan man godt komme i tvivl om, hvad en kontinentalseng egentlig er. Det er ikke et ord, der forklarer sig selv, men det er ikke desto mindre vigtigt at kende.

En kontinentalseng er bygget op af 3 hovedelementer – en base, en madras og en topmadras. Vi har valgt også at lægge et ekstra komfortlag ind i vores kontinentalsenge for maksimal komfort, og i Passion-serien får du også i flere tilfælde et lag med pocketfjedre som supplement til naturlatexkernen.

Hvor en boxmadras på sin vis er ’good to go’, når du har sat ben på, er der flere elementer i en kontinentalseng.

Hos Dunlopillo samler vi de to madrasser i et enkelt madrasbetræk på kontinentaldobbeltsenge, så man får det rene og samlede look, men man bibeholder muligheden for at have sin individuelle fasthed.

Individuel søvnoplevelse med en kontinentalseng

Med en kontinentalseng kan man skræddersy sin søvnoplevelse i en grad, man ikke finder i mange andre typer senge. Flere lag og elementer i sengen betyder, at man kan tilpasse forskellige dele, så man får præcis den søvn, man gerne vil have.

Der er flere elementer at skrue og ændre på, som kan være med til at påvirke eksempelvis fasthed og temperaturfornemmelse.

En søvnoplevelse, der er tilpasset dig, er med til at give dig mere overskud i hverdagen, fordi du får hvilet mere ud om natten. Derfor er det så vigtigt at vælge en seng, der passer til en, for det er mange timer og mange dage, man kommer til at blive påvirket af, hvor godt man sover.

Naturlatexkernen er hovedelementet i vores kontinentalsenge

Som det er med alle vores senge, er hovedelementet i kontinentalsengene vores madraskerner. Det naturlige latex har en række fantastiske egenskaber, som kommer dig til gode når du sover, og som sikrer, at din søvn bliver af høj kvalitet.

En kontinentalseng fra Dunlopillo er altså åndbar, bakteriehæmmende, allergivenlig og meget mere – ud over at være en fremragende seng at sove i.

Fuldend looket med en sengegavl

Mange vælger at købe en sengegavl med til deres nye seng, og det er der god grund til. Vi har designet 5 unikke gavle, der passer til vores senge, så du kan give dit soveværelse det helt rigtige look.

Sengegavlen kan nemlig være med til at give rummet et helt andet indtryk, end hvis man ”nøjes” med at sætte en smuk Dunlopillo-seng ind på soveværelset. En flot kontinentalseng med lækkert sengetøj kan gøre meget, men en sengegavl er i de fleste tilfælde noget helt andet.

Vores sengegavle spænder bredt, så du kan få den sengegavl, der passer dig bedst – fra den klassiske til den storslåede.

Dunlopillo Pure Kontinental

Pure Kontinental er til dig, der ønsker et enkelt og elegant design. Sengen er inddelt i 7 komfortzoner med en 16 cm naturlatex-kerne og et ekstra 5 cm komfortlag.

Læs mere

Dunlopillo Passion Kontinental

En perfekt afbalanceret seng med 7 komfortzoner og en 16 cm naturlatex-kerne samt et ekstra komfortlag og et særligt lag af pocket-fjedre. For en udsøgt nattesøvn.

Læs mere

Læs hvad andre siger om Dunlopillo


Se flere anmeldelser

Dunlopillo bidrager til dem, der gør en forskel

For Dunlopillo ligger det i vores historie at tage et hensyn til naturen og miljøet i produktionen af den kendte Dunlopillo kvalitet. Derfor er det væsentligt for os at bidrage til de organisationer, der deler vores værdisæt, og som gør en forskel.