Spar 40% på udvalgte Dunlopillo senge- og hele 45% på Boxelevationssenge

Drømmer du om en ny seng? Eller drømmer du slet ikke, fordi du ikke rigtig sover så godt, i din nuværende seng? Uanset hvad din grund er, så kan Dunlopillo være din vej til bedre nattesøvn og lige nu, sparer du 40%, på udvalgte Dunlopillo senge – og ikke nok med hele 45% på alle Boxelevationssenge.

En boxelevationsseng giver dig komfort og fleksibilitet, som kan gøre din tid i sengen endnu mere behagelig uanset om du sidder og læser en bog, sover en god lang nattesøvn eller måske spiser morgenmad på sengen. Den gode komfort og fleksibilitet får du naturligvis fra Dunnlopillos naturlatex og naturlige valg, men også ved at du helt selv kan indstille sengen efter den stilling du finder bedst for lige din krop

Så nup et kig eller sving forbi en af vores forhandlere og se om der er noget der falder i din smag eller opfylder din drøm.

Find forhandlere nær dig

Dunlopillo-senge

Vi har en række smukke kvalitetssenge, der vil give soveværelset det helt rigtige look og din krop den helt rigtige søvn, så du er frisk hele dagen. Vores senge er blandt andet lavet af et materiale, der er naturligt bakteriehæmmende og selvventilerende, så du får en god nats søvn.

Boxmadrasser

Få en forbedret nattesøvn med en naturlig, åndbar og allergivenlig Dunlopillo boxmadras.

Oplev sengene

Kontinentalsenge

Oplev den unikke støtte og søvnkomfort, som kun en Dunlopillo kontinentalseng giver dig.

Oplev sengene

Elevationssenge

Mærk den naturlige og fleksible fornemmelse, som en Dunlopillo elevationsseng giver dig.

Oplev sengene

Find forhandler

Loading store locator from Stockist store locator...