Black Friday-tilbud på alle Dunlopillo-senge

Spar 40 % på alle Dunlopillo-senge og få en valgfri sengegavl – køber du en seng fra Dunlopillo i uge 47 (22. november til 28. november), får du en valgfri sengegavl med i købet helt gratis.

Tilbuddet gælder for alle Dunlopillo-senge, så du har frit valg mellem vores eksklusive serier, og du kan vælge præcis den størrelse, du kunne tænke dig.

Det samme gælder gavlene – du vælger lige netop den gavl, du allerhelst vil have stående i soveværelset sammen med din nye seng.

Find forhandlere nær dig

Hvorfor skal man have en sengegavl til sin seng?

Simpelt – det er både funktionelt og flot! En sengegavl er med til at give rummet et helt nyt look, som fører sengens stil videre, og så er sengegavle praktiske, hvis man gerne vil bruge tid i soveværelset – fx hvis man skal læse godnathistorie for børnene eller en bog før sengetid. Så slipper man for at sidde op ad en kold væg.

Læs mere om sengegavle og se vores flotte udvalg her

Dunlopillo-senge

Vi har en række smukke kvalitetssenge, der vil give soveværelset det helt rigtige look og din krop den helt rigtige søvn, så du er frisk hele dagen. Vores senge er blandt andet lavet af et materiale, der er naturligt bakteriehæmmende og selvventilerende, så du får en god nats søvn.

Boxmadrasser

Få en forbedret nattesøvn med en naturlig, åndbar og allergivenlig Dunlopillo boxmadras.

Oplev sengene

Kontinentalsenge

Oplev den unikke støtte og søvnkomfort, som kun en Dunlopillo kontinentalseng giver dig.

Oplev sengene

Elevationssenge

Mærk den naturlige og fleksible fornemmelse, som en Dunlopillo elevationsseng giver dig.

Oplev sengene

Find forhandler

Loading store locator from Stockist store locator...