Det er Black week. Og det lyder ganske vist sort, når vi siger at du får 40% på alle senge OG gavl med til 50% af prisen - men den er altså god nok!

Her i butikken nøjes vi ikke! For ikke nok med at du lige nu sparer 40% på alle Dunlopillo-senge, så får du også en flot, valgfri  gavl med til 50% af prisen, når du køber en ny seng fra Dunlopillo i perioden 17.11.23-04.12.23.

Tilbuddet gælder alle Dunlopillo-senge. Det giver dig altså frit valg på alle hylder, af vores eksklusive serier. Du kan vælge lige den størrelse, farve og fasthed du kunne tænke dig.

Det gælder naturligvis også på gavlen. Der er frit valg på gavl-hylden og du kan vælge lige den gavl der falder i din smag. Og mon ikke, du finder noget der falder i din smag, når du ser vores pallette med 7 forskellige, lækre farver? Det koster jo i hvert fald ikke noget, lige at tage et lille kig.

Find forhandlere nær dig

Hvorfor skal man have en sengegavl til sin seng?

Simpelt – det er både funktionelt og flot! En sengegavl er med til at give rummet et helt nyt look, som fører sengens stil videre, og så er sengegavle praktiske, hvis man gerne vil bruge tid i soveværelset – fx hvis man skal læse godnathistorie for børnene eller en bog før sengetid. Så slipper man for at sidde op ad en kold væg.

Læs mere om sengegavle og se vores flotte udvalg her

Dunlopillo-senge

Vi har en række smukke kvalitetssenge, der vil give soveværelset det helt rigtige look og din krop den helt rigtige søvn, så du er frisk hele dagen. Vores senge er blandt andet lavet af et materiale, der er naturligt bakteriehæmmende og selvventilerende, så du får en god nats søvn.

Boxmadrasser

Få en forbedret nattesøvn med en naturlig, åndbar og allergivenlig Dunlopillo boxmadras.

Oplev sengene

Kontinentalsenge

Oplev den unikke støtte og søvnkomfort, som kun en Dunlopillo kontinentalseng giver dig.

Oplev sengene

Elevationssenge

Mærk den naturlige og fleksible fornemmelse, som en Dunlopillo elevationsseng giver dig.

Oplev sengene

Find forhandler

Loading store locator from Stockist store locator...