Mit soveværelse er blevet opdateret med ny lækker seng!

For lidt over en måned siden blev min nye seng leveret. En levering jeg virkelig havde glædet mig til at modtage – især fordi jeg længe havde døjet med søvnproblemer, da jeg oplevede at vågne flere gange i løbet af natten, så jeg på ingen måde var udhvilet næste morgen. Derfor er det ingen hemmelighed, at mine forventninger til min nye Dunlopillo Kontinental seng var tårnhøje. Ikke kun i forhold til min søvn, men også i forhold til, hvad sengen kunne gøre i forhold til indretningen rent visuelt. Efter flere overvejelser gik jeg med den nye sengemodel kaldet Pure Kontinental, der måler 180×200 cm. Den kan også fås med ekstra længde på 210 i størrelserne 140, 160 og 180 cm.

Modellen fås i 4 forskellige stoffarver: antracit, lysegrå, blå og sand. Som I kan se, valgte jeg sidstnævnte for at tilføje noget varme til rummet, samtidig med den ville passe godt til min nye vægfarve Marrakesh fra Jotun. Sengegavlen Pebble er også en nyhed hos Dunlopillo og kan ligeledes vælges i de 4 forskellige tekstiler. Jeg er især vild med træ-ramme detaljen på siden, som I kan se mere til, hvis I scoller ned på siden 😉 Nedenfor kan I læse min vurdering af sengen so far – sideløbende med I får flere billeder at se af mit soveværelse, som indtil videre ikke har været så eksponeret, efter det har fået en lille make-over 😉

Læs mere her

Carla Sofie Molge

En blog for boligentusiaster med interesse for boligindretning. Her vil jeg dele ud af mine tanker og tips omkring boligindretning, interiør, genbrugsfund og kreative ideer. Kig jer omkring og lad jer inspirere!

Gå til blog