Thomas Uhrskovs gode valg i Klitmøller

God søvn, skaber drømme. Og netop en drøm, er det Thomas Uhrskov har forfulgt og derfor snart kan kravle under dynerne i hans og familiens nye sommerhus i Klitmøller. Et sommerhus de selv har bygget fuldstændig fra bunden, og hvor hvert et valg har været under luppen for at få det bedste resultat – også den gode søvn, som Thomas har haft med i planerne, helt fra start.

I mange år har Thomas og hans familie selv været flittige brugere af udlejningssommerhuse i Klitmøller, og har på den måde opsnappet alle de fælder, de skulle gå udenom, da de endelig nåede til deres eget byggeri. Derfor er et af valgene, som er gennemgående igennem hele sommerhuset både udendørs og indendørs, at så meget som muligt, er støbt eller boret fast. Det valg er taget meget bevidst for, at det er nemt at komme til og holde rent. Især i de perioder, hvor sommerhuset bruges til udlejning, hvor Thomas og hans kone Helle, ønsker at gæsterne bruger tid på at nyde de fine arkitektoniske detaljer og alt det vidunderlige Klitmøller byder på, i steder for at skulle finde sig tilpas imellem pyntenips og gamle støvede møbler.

Især i soveafdelingerne har dette valg været vigtigt – et valg Thomas kalder for rengøringsvenlig og arkitektonisk spændende. Helle og Thomas har flere gange oplevet at komme ud til udlejningssommerhuse der byder på gamle, beskidte senge med støv og skidt under madrasserne.

Sengene er derfor bygget op på en helt særlig måde, der starter allerede fra støbning af gulvet. Her har Thomas selv designet og svejset nogle elementer, der bliver støbt i gulvet og skjult af et stykke beton. På kontraktionen er monteret en egetræsramme, hvor i der er lagt lameller inden toppen af kransekagen, en god Dunlopillo madras, er lagt på.

Da Thomas valgte madrasser til hans sengeprojekt, faldt han især for Dunlopillos unikke egenskaber. Netop fordi der er taget hensyn til et rart og rengøringsvenligt miljø i sommerhuset, var det oplagt at vælge madrasser af naturlatex. Dunlopillo naturlatex fremstilles af saften fra gummitræer i FSC godkendte plantager. Derfor kan Dunlopillo med stolthed sige, at madrasserne er både allergivenlige, åndbare og fleksible. Tre faktorer som spiller godt sammen med Thomas ønske om, at han selv og hans gæster skal undgå samme soveoplevelser, som han selv flere gange har gjort i udlejningssommerhuse.

Åndbarheden i madrasserne hjælper til at slippe af med sved og fugt og opsamler ikke allergifremkaldende partikler. På den måde, er en madras fra Dunlopillo et godt hygiejnisk valg.

Derudover, men naturligvis en af de vigtigste faktorer ved en god seng, er naturlatexen fleksibel og tilpasser sig kroppen, så man kan få en skøn nattesøvn.

Og hvad er i virkeligheden mere vigtigt end en god nattesøvn, når man endelig holder fri – endda i et flot sommerhus i smukke Klitmøller, hvor man med god nattesøvn kan samle energi til lange gåture på stranden og surferture på bølgerne?

Er du interesseret i at høre mere om Dunlopillo – måske om vores unikke egenskaber, som jo netop var det, Thomas Uhrskov faldt for. Så kan du se mere her.


Kathrine, Dunlopillo