Kom med ind i vores soveværelse

Så blev det tid til at dele en af de første, næsten færdige rum med jer. Vores soveværelse. Også et af de vigtigste rum i huset og det er nu blevet indrettet med den smukkeste seng fra Dunlopillo. Vi har haft sengen i godt og vel 3 uger og indtil videre har vi sovet som en DRØM, siden vi har fået den. Jeg glæder mig til at gå i seng hver aften og krybe ned i min lille hule af seng og nyde udsigten fra soveværelset ud i vores have. Thomas og jeg har 2 forskellige madrasser, min er medium og Thomas er fast, så det passer til vores vægt.

Vi har fået malet væggene i en beige farve, der matcher sindsygt godt til vores sandfarvede seng. Sengegavlen er også fra Dunlopillo og detaljen med træ-rammen, kunne ikke matche bedre til vores smukke gulv. Indtil videre er vi virkelig glade for den, både ift hvordan den pryder vores soveværelse og matcher vores hus, og ikke mindst hvordan vi nu sover om natten. Og netop dét, skal jeg nok følge op på senere, når vi har haft den lidt længere tid. Det var et lille smugkig ind i vores soveværelse, hvad synes i?

Læs mere her

Jennifer Geertsen Bro

En passioneret moderejse og livsstilsblog med base i Danmark. Jennifer elsker at fange hverdags øjeblikke gennem sin kameralinse, og dele dem med sine følgere. Hun arbejder i øjeblikket som Country & Sales Manager hos Nouw.com.

Gå til blog