Derfor skal du overveje naturlige materialer

Vores hud er konstant i kontakt med tekstiler, som f.eks. kontakten med vores senge, sengetøj, møbler, og bilsæder for at nævne et par stykker. Det er derfor enormt vigtigt at vide, hvad disse tekstiler er lavet af, og om de måske er giftige.

Huden er kroppens største organ, men vi glemmer ofte at pleje og tage hånd om den. Huden er vores krops frakke. Den beskytter os fra det eksterne miljø og spiller derfor en vigtig immunrolle i beskyttelsen mod bakterier, urenheder og andre eksterne elementer, så vel som at regulere kropstemperaturen. Men den kan ikke beskytte os imod alt. Giftige kemikalier kan frigøres fra tekstiler, trænge gennem huden og videre ind i kroppen. På den måde kan skadelige kemikalier komme ind i din krop hver dag, uden at du er klar over det. Symptomerne fra giftige kemikalier, der overføres fra tekstil til din krop kan være forskellige. Fra hudirritation, vanskeligheder ved vejrtrækning, som kan resultere i astma, leversvigt og endda til kræft. Derfor er det så utroligt vigtigt for dig at være opmærksom på, hvilke stoffer din hud er i kontakt med, og hvor det kommer fra.

Derfor benytter vi hos Dunlopillo kun de bedste materialer, som naturen selv producerer. Ved at gøre det, kan vi sikre dig, at ingen giftige eller farlige kemikalier kan komme ind i din krop fra vores produkter. Vi bruger naturlatex i vores produkter, som er afvisende overfor husstøvmider og bakterier, hvilket giver dig et rent og sundt sovemiljø, samt en roligere søvn.

Denne naturlatex-kerne er blandt de mest naturlige på markedet, og er skabt i naturlige materialer, hvilket gør dem helt igennem allergivenlige.  Hver dag er der omkring 1,5 millioner danskere berørt af astma, allergi eller en anden overfølsomhedssygdom og tallet stiger. Det er bl.a. på grund af flere giftige kemikalier i vores daglige liv såsom i tekstiler og rensemidler.

Hvis du vil have en ren og naturlig seng – så vælg en Dunlopillo seng.


Mikkel, Dunlopillo