Harmoni
Den eksklusive fornemmelse Gennemført elevationsseng med integreret nakkeløft, naturlatex-kerne på 18 cm og meget andet, der giver dig luksuriøs komfort, når du sover.
Se Harmoni Elevation
Harmoni
Den eksklusive fornemmelse Gennemført seng med ekstra komfortlag og en naturlatex-kerne på hele 18 cm, der giver dig luksuriøs støtte og komfort.
Se Harmoni Continental
Harmoni
Den eksklusive fornemmelse Enkel og gennemført seng med lækre detaljer og en naturlatex-kerne på 18 cm, der giver dig det ypperste inden for komfort.
Se Harmoni Box
Harmoni
Den eksklusive fornemmelse Eksklusiv elevationsseng med integreret nakkeløft, naturlatex-kerne på 18 cm og meget mere. Madras og seng er samlet i ét luksuriøst og eksklusivt design.
Se Harmoni Box Elevation

De Tre Serier

For at kunne give dig den bedst mulige nattesøvn, har vi udviklet tre serier. Hver serie har unikke karakteristika, så du kan få en seng til netop dine behov og præferencer. En seng der vil give dig velvære og ro til både krop og sjæl.

Natura

Natura er Dunlopillos originale sengekoncept. Til dig, der foretrækker en elegant seng med naturlig, fast komfort.

Se alle senge i Natura
Balance

Balance har en unik kombination af naturlatex og pocket-fjedre. Til dig, der ønsker gennemtænkt komfort.

Se alle senge i Balance
Harmoni

Harmoni tager vores naturmaterialer til højeste niveau. Til dig, der foretrækker kompromisløst håndværk og komfort.

Se alle senge i Harmoni

Dunlopillo bidrager til dem, der gør en forskel

For Dunlopillo ligger det i vores historie at tage et hensyn til naturen og miljøet i produktionen af den kendte Dunlopillo kvalitet. Derfor er det væsentligt for os at bidrage til de organisationer, der deler vores værdisæt, og som gør en forskel.