Harmoni

Harmoni Elevation

Harmoni Elevation er udviklet af allergivenlige naturmaterialer – hele vejen igennem – og kommer med detaljer og funktioner i særklasse. Den 18 cm vendbare naturlatex-kerne og de syv unikke komfortzoner sikrer, at madrassen altid tilpasser sig din krop. Elevationsbunden har 39 fjedrende og justerbare lameller med skulderzone.

Alle bevægelige dele er af metal og sikrer maksimal stabilitet og lydløs elevation. Det er samlet i en ekstra høj fuldpolstret ramme. Der er også integreret nakkeløft for bedre støtte. Harmoni Elevation leveres i kraftige kvalitetsstoffer, der er nemme at vedligeholde. Inkl. touch fjernbetjening.


Harmoni Continental

Harmoni Continental seng er udviklet af allergivenlige naturmaterialer – hele vejen igennem – inklusiv et særligt komfortlag. Alt er samlet under ét betræk. Det gør det nemt at kombinere sig frem til den rette fasthed og støtte, som passer perfekt til lige netop din krop.

Syv unikke komfortzoner og en luksuriøs naturlatex-kerne på 18 cm sikrer, at madrassen tilpasser sig din krop. Harmoni Continental har gennemførte detaljer og leveres i lækre kvalitetsstoffer, der er nemme at vedligeholde. Der er mulighed for udskiftning af naturlatex-kernen.


Harmoni Box

Harmoni Box er en seng udviklet af allergivenlige naturmaterialer – hele vejen igennem – og kommer med en luksuriøs naturlatex-kerne på hele 18 cm. Sammen med syv unikke komfortzoner sikrer det dig en ekstraordinær lækker madras, der naturligt tilpasser sig din krop.

Harmoni Box fremstår med gennemførte detaljer og leveres med åndbare kvalitetsstoffer, der er nemme at vedligeholde. Der er mulighed for udskiftning af naturlatex-kernen. Du får dermed en seng, der giver en skøn nattesøvn og som kan holde i mange år frem.


Harmoni Box Elevation

Harmoni Box Elevation er udviklet af allergivenlige naturmaterialer og kommer med funktioner og detaljer i særklasse. Her får du 18 cm naturlatex-kerne samt syv unikke komfortzoner, så madrassen altid tilpasser sig din krop. Du får en seng, hvor madras og seng er samlet i ét design, så naturlatex-kernen altid ligger fast.

Alle bevægelige dele er af metal og sikrer maksimal stabilitet og lydløs elevation. De er bygget ind i en ekstra høj fuld-polstret ramme, hvilket giver et stilrent look. Der er også integreret nakkeløft for bedre støtte. Harmoni Box Elevation leveres i kraftige kvalitetsstoffer, der er nemme at vedligeholde. Inkl. touch betjening.