Dunlopillo Pure Box

Specifikationer

PRISER FRA:
26.666,-
(Pris er vejledende for 180×200)

STØRRELSER:
80×200 / 90×200 / 90×210 / 120×200 / 140×200 / 160×200 / 180×200 / 180×210

FASTHED:
Medium, fast eller ekstra fast

FARVER:
Lysgrå, Antracit, Blå og Sand

GAVLE:
Curve, Pebble, Button, Side og Butterfly

SENGEBEN:
Se alle sengeben

Den naturlige fornemmelse

Pure Box er en klassisk og komfortabel seng udviklet af allergivenlige naturmaterialer. Den kommer med en luksuriøs 16 cm naturlatex-kerne og et ekstra 5 cm komfortlag. Sammen med syv unikke komfortzoner sikrer det, at boxmadrassen altid tilpasser sig din krop.

Betrækket på liggefladen af madrassen er monteret med en delbar lynlås, så det kan lynes af og vaskes. Det giver også mulighed for at vende madraskernen. Med en boxmadras er madrassen bygget ind i sengerammen for et enkelt og elegant design.

Structure

Dunlopillos nye, eksklusive metervare

Nu har du mulighed, for at vælge imellem endnu flere lækre metervare, når du skal købe din nye Dunlopillo seng.
Sammen med Nina Bruun Studio, har Dunlopillo udviklet tre nye farver – lysbrun, mørkblå og varmgrå – under navnet Structure.

Structure har, som navnet antyder, mere struktur end den eksisterende metervare på Dunlopillo.

Structure
Lysbrun

Structure
Mørkblå

Structure
Varmgrå

Lysgrå

Blå

Sand

Antracit

Komfort

Vælg din egen komfort med vores unikke topmadrasser

Med alle Dunlopillo senge får du mulighed for at vælge din helt egen komfort. Dunlopillo topmadrasser findes i 5 forskellige varianter. Alle varianter har den originale Dunlopillo naturlatex, og fås med kølende Dunlopillo Cool betræk.

Dunlopillos naturlatex i topmadrasserne har tilmed en helt unik udformning med 2 sider. Den bølgede side giver dybde, hvorimod den plane side giver en mere fast fornemmelse. Således er du garanteret en komfort tilpasset din krop.

Hollowfibre

Alle vores topmadrasser indeholder Hollow-fibre i betrækket. Dens unikke egenskaber medfører, at topmadrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres.

Unikke egenskaber

7 KOMFORTZONER SIKRER OPTIMAL STØTTE

Vores madrasser kommer med syv unikke komfortzoner frem for de gængse fem. Disse er med differentieret fasthed, alt efter hvor din krop har brug for støtte og aflastning. Madrassen former sig naturligt efter din krop, så du altid sover i en sund og ergonomisk korrekt liggestilling med støtte til lænd og dybde til skuldre.

Læs mere

Læs hvad andre siger om Dunlopillo


Se flere anmeldelser
Naturlatex fra gummitræer

Dunlopillo står for kvalitet og omtanke for miljøet

Alle Dunlopillo senge er fremstillet på bæredygtig vis, idet vi kun benytter teknikker, der ikke belaster miljøet.

Dunlopillos naturlatex fremstilles eks. af saften fra gummitræer i FSC godkendte plantager, som er miljøbeskyttende. Derudover er vores senge OEKO-TEX STANDARD 100-certificerede. Dunlopillo er derfor det naturlige valg for din søvn og dit miljø.

Læs mere