Individuel komfort for begge i en Dunlopillo-dobbeltseng

Dobbeltsenge fra Dunlopillo

Dobbeltsengen er en hjørnesten i de danske hjem. Selvom det ikke er det møbel, gæsterne ser allermest, er det et essentielt møbel.

Søvnen er vigtig for os, og i dag må den også gerne se godt ud. Vi sigter efter at lave en seng, der giver dig den optimale søvn, og som løfter rummets æstetik.

Hvis man ikke ligger godt, kan man ikke vågne lige så veludhvilet, som man måske kunne have brug for, og en dårlig start på dagen er svær at indhente. Derfor er det så vigtigt, at man sover godt i løbet af natten.

Dunlopillo går ikke på kompromis med kvaliteten på din seng. Vores unikke madraskerner sørger for de optimale betingelser for din søvn, så du kan vågne op til en ny dag med energi og overskud.

Individuel søvnoplevelse med en dobbeltseng

En dobbeltseng fra Dunlopillo består af 2 madrasser, som ligger i samme madrasbetræk. Derfor ligner det, at man har en stor, samlet madras på 160 eller 180 cm i bredden.

Det betyder, at du har mulighed for at variere søvnoplevelsen fra den ene side af sengen til den anden. Det er en god ting at kunne, hvis man deler seng med en, som har andre behov for støtte og en anden præference i forhold til komfort end en selv.

Muligheden for at differentiere fastheden i en dobbeltseng betyder, at både en selv og den, man deler seng med, kan få den optimale støtte og komfort, fordi der kan laves forskellige madrasser i hver side.

Typisk vælger mange at have forskellige fastheder i madrassen, men at have en stor, fælles topmadras. Hos Dunlopillo laver vi både topmadrasser, der passer på hele dobbeltsengen, men også til halvdelen.

Det giver flere valgmuligheder for dig, så du kan ligge præcis, som du har lyst til.

Slap af i dobbeltsengen

En dobbeltseng giver plads til det meste. Særligt standardstørrelsen på dobbeltsenge, som er 180×200 cm giver dig masser af plads – også hvis I er 2. Her er plads til at få børnene med op til en hyggelig morgen, eller til at I begge kan ligge og læse en bog inden sengetid.

Mange bruger sengen til mere end bare at sove i, fx at ligge og læse en god bog, og det er en nærliggende tanke, når man sover i en kvalitetsseng. Følelsen af ro og velvære er en, der falder i god jord hos alle.

Det er også muligt at få en dobbeltseng med elevation. Disse kan rejses individuelt, så den ene side af sengen ligger fladt, mens den anden er rejst i den ene ende.

Dobbeltseng med ekstra længde

I Danmark er vi generelt høje mennesker, og særligt mændene rager godt op. Det sætter naturligvis krav til vores senge, hvis man skal ligge godt, selvom man nærmer sig de 2 meter, og derfor laver vi også dobbeltsenge med ekstra længde.

Vores dobbeltsenge fås i bredden 180 cm. Længden er som standard 200, men fås også med 10 cm ekstra i længden, så de samlede mål bliver 180×210 cm.

Hvornår skal man have en seng med ekstra længde? Det er altid en individuel vurdering, men en tommelfingerregel siger, at når man har en højde på omkring 190 cm, giver det god mening at prøve en seng med ekstra længde.

Udfordringen for høje mennesker er, at man risikerer, at fødderne kommer til at hænge ud over kanten. Særligt hvis man ligger på maven, hvor fødderne bliver strakt ud, og man helt naturligt ikke ligger med hovedet helt presser op mod sengegavlen, bliver man udfordret på standardlængden, når man når en højde på omkring 190 cm.

Boxmadrasser

Få en forbedret nattesøvn med en naturlig, åndbar og allergivenlig Dunlopillo boxmadras.

Oplev sengene

Kontinentalsenge

Oplev den unikke støtte og søvnkomfort, som kun en Dunlopillo kontinentalseng giver dig.

Oplev sengene

Elevationssenge

Mærk den naturlige og fleksible fornemmelse, som en Dunlopillo elevationsseng giver dig.

Oplev sengene