Natura
Den naturlige fornemmelse Et perfekt valg for dig, der ønsker et enkelt og elegant design, naturlige materialer og lidt mere komfort og støtte.
Se Natura Continental
Natura
Den naturlige fornemmelse Enkel og elegant elevationsseng med udsøgte detaljer og en 16 cm naturlatex-kerne. Madras og seng er samlet i ét luksuriøst design.
Se Natura Box Elevation
Natura
Den naturlige fornemmelse Et perfekt valg for dig, der ønsker en enkel og elegant seng. Natura Box byder bl.a. på en 16 cm naturlatex-kerne og syv unikke komfortzoner for individuel støtte.
Se Natura Box
Natura
Den naturlige fornemmelse Flot og enkel elevationsseng, der byder på 16 cm naturlatex-kerne, syv komfortzoner og indbygget topmadras.
Se Natura Deluxe
Natura
Den naturlige fornemmelse Enkel og elegant elevationsseng med bl.a. 16 cm naturlatex-kerne og syv unikke komfortzoner for maksimal støtte.
Se Natura Elevation

De Tre Serier

For at kunne give dig den bedst mulige nattesøvn, har vi udviklet tre serier. Hver serie har unikke karakteristika, så du kan få en seng til netop dine behov og præferencer. En seng der vil give dig velvære og ro til både krop og sjæl.

Natura

Natura er Dunlopillos originale sengekoncept. Til dig, der foretrækker en elegant seng med naturlig, fast komfort.

Se alle senge i Natura
Balance

Balance har en unik kombination af naturlatex og pocket-fjedre. Til dig, der ønsker gennemtænkt komfort.

Se alle senge i Balance
Harmoni

Harmoni tager vores naturmaterialer til højeste niveau. Til dig, der foretrækker kompromisløst håndværk og komfort.

Se alle senge i Harmoni

Dunlopillo bidrager til dem, der gør en forskel

For Dunlopillo ligger det i vores historie at tage et hensyn til naturen og miljøet i produktionen af den kendte Dunlopillo kvalitet. Derfor er det væsentligt for os at bidrage til de organisationer, der deler vores værdisæt, og som gør en forskel.