Natura

Natura Continental

Natura Continental seng er udviklet af allergivenlige naturmaterialer – hele vejen igennem – inklusive et særligt komfortlag. Den nederste base er samlet under ét betræk. Dette gør det nemt at kombinere fasthed og støtte for maksimal komfort.

Syv unikke komfortzoner og en 16 cm naturlatex-kerne sikrer, at madrassen altid tilpasser sig din krop. Natura Continental leveres med det åndbare og slidstærke betræk, Dunlopillo Clima. Der er mulighed for at udskifte naturlatex-kernen.


Natura Box Elevation

Natura Box Elevation er udviklet af allergivenlige naturmaterialer – hele vejen igennem. Den kommer med 16 cm naturlatex-kerne og syv unikke komfortzoner, så madrassen altid tilpasser sig din krop. Sengen samler madras og seng i ét design.

Det gør, at naturlatex-kernen altid ligger fast. Alle bevægelige dele er af metal og sikrer maksimal stabilitet og lydløs elevation. Der er også integreret nakkeløft for bedre støtte. Natura Box Elevation leveres med det åndbare og slidstærke betræk, Dunlopillo Clima.


Natura Box

Natura Box er en seng udviklet af allergivenlige naturmaterialer – hele vejen igennem – og kommer med en luksuriøs 16 cm naturlatex-kerne. Sammen med syv unikke komfortzoner sikrer det, at boxmadrassen altid tilpasser sig din krop.

Natura Box leveres med det åndbare og slidstærke betræk, Dunlopillo Clima, der sikrer et rent og lækkert sovemiljø. Der er mulighed for at udskifte naturlatex-kernen.


Natura Deluxe

Natura Deluxe elevationsseng er udviklet af allergivenlige naturmaterialer – hele vejen igennem. Den kommer med 16 cm naturlatex-kerne, syv unikke komfortzoner samt 5 cm indbygget topmadras for yderligere komfort. Elevationsbunden er med 39 tophængte og fjedrende lameller.

Alle bevægelige dele er naturligvis af metal og sikrer maksimal stabilitet og lydløs elevation. Der er også integreret nakkeløft for bedre støtte. Natura Deluxe leveres med det åndbare og slidstærke betræk, Dunlopillo Clima.


Natura Elevation

Natura Elevation er en elevationsseng udviklet af allergivenlige og naturlige materialer – hele vejen igennem. Den kommer med 16 cm vendbar naturlatex-kerne og syv komfortzoner, således madrassen altid tilpasser sig din krop. Elevationsbunden har 39 tophængte og fjedrende lameller.

Alle bevægelige dele er af metal og sikrer maksimal stabilitet og lydløs elevation. Der er også integreret nakkeløft for bedre støtte. Natura Elevation leveres med det åndbare og slidstærke betræk, Dunlopillo Clima, så du er sikret et rent og holdbart sovemiljø i årevis.