Balance

Balance Continental

Balance Continental seng er udviklet af allergivenlige naturmaterialer – hele vejen igennem – inklusiv et særligt komfortlag af pocket-fjedre. Den nederste base er samlet under ét betræk. Det gør det nemt at kombinere sig frem til den rette støtte og fasthed.

Syv unikke komfortzoner og en 16 cm naturlatex-kerne sikrer, at madrassen altid tilpasser sig din krop. Natura Continental leveres i lækre kvalitetsstoffer, der er nemme at vedligeholde. Der er mulighed for at udskifte den luksuriøse naturlatex-kerne.


Balance Box Elevation

Balance Box Elevationsseng er udviklet af allergivenlige naturmaterialer – hele vejen igennem – inklusiv et særligt lag af pocket-fjedre. Dertil får du en 16 cm naturlatex-kerne og syv unikke komfortzoner, der ubesværet tilpasser sig din krop. Sengen samler madras og seng i ét design.

Det gør, at naturlatex-kernen altid ligger fast. Alle bevægelige dele er af metal og sikrer maksimal stabilitet og lydløs elevation. Der er også integreret nakkeløft for bedre støtte. Balance Box Elevation leveres i kraftige kvalitetsstoffer, der er nemme at vedligeholde.


Balance Box

Balance Box er en seng udviklet af allergivenlige naturmaterialer – hele vejen igennem – og kommer med en luksuriøs 16 cm naturlatex-kerne. Sammen med syv unikke komfortzoner sikrer det, at madrassen altid tilpasser sig din krop.

Et særligt lag af pocket-fjedre sørger for yderligere komfort. Balance Box leveres med lækre og åndbare kvalitetsstoffer, der er nemme at vedligeholde. Der er mulighed for udskiftning af naturlatex-kernen.