Hovedpuder

Hovedpude fra Dunlopillo – pude af naturlatex med optimal åndbarhed.

Med en hovedpude fra Dunlopillo får du støtte, åndbarhed og komfort. Det er 3 vigtige komponenter i en god nats søvn, og en god søvn er uvurderlig for dagen, der følger efter. Vores hovedpuder er ligesom madrasserne i vores senge lavet af naturlatex og deler de samme egenskaber.

Du kan altså udvide din søvnoplevelse med en Dunlopillo-hovedpude og drage nytte af de samme egenskaber, der gør vores senge helt unikke.

Læs hvad andre siger om Dunlopillo puder


Se flere anmeldelser

Materialet er som skræddersyet til hovedpuder

Naturlatex er et materiale, der kommer fra særlige gummitræer. Det er altså et naturligt materiale, som også ligger i navnet, og det er ideelt at bruge i en hovedpude, som skal bære et sovende hoved en hel nat.

Når man sover, kan man let komme til at svede, og der kan også snige sig lidt vand ud af munden i søvne, og her kommer naturlatex til sin ret. Materialet er blandt andet som skabt til hovedpuder, fordi det fra naturens side er meget åndbart.

Det betyder, at man kan få en hovedpude, der er ventileret gennem hele natten, og som ikke bliver våd eller klam, som natten skrider frem. Det er den luftige cellestruktur i vores puder, der giver luften mulighed for at bevæge sig gennem puden og holde fugten i ave.
En hovedpude fra Dunlopillo er også allergivenlig, da materialet af afvisende over for bakterier og husstøvmider. Det er vigtigt, når man skal sove – herunder altså på den hovedpude, man skal trække vejret mange timer gennem en hel nat.

Din hovedpude skal støtte nakken

Man bruger mange timer hver dag – eller måske snarere hver nat – på at lægge sit hoved på sin hovedpude, og derfor skal der være den rigtige støtte. Hvis man ligger dårligt med hovedet om natten, kan man opleve smerter og spændinger i nakke og skuldre, som kan genere gennem hele dagen.

Hovedpuder fra Dunlopillo er designet til at give dig den rette støtte til hoved og nakke gennem hele natten, så du kan vågne frisk og veludhvilet.

Blandt hovedpuder fra Dunlopillo kan du finde flere designs, som giver dig mulighed for at finde det rigtige match med din måde at sove på. Det er nemlig forskelligt fra person til person, hvilken pude der er bedst til den enkelte.

Nogle har brug for en høj og fast pude, mens andre har brug for en lav og blød pude for at få den optimale søvn. Spørg hos din Dunlopillo-forhandler, hvilken hovedpude der er bedst for netop dig.

Top komfort med Dunlopillo

Ud over det ergonomiske i at ligge rigtigt med hovedet, skal det naturligvis også være rart at lade hovedet hvile på hovedpuden, når man gør sig klar til at få sin nattesøvn. Hvis man ikke har en behagelig fornemmelse i hovedet, når det rammer ens hovedpude, får man ikke en behagelig nat.

Vores hovedpuder har den fleksibilitet, der giver den rette pasform, når hovedet ligger på puden, til at sove godt hele natten igennem. Samtidig er hovedpudens kerne stærk og elastisk nok til at holde formen i flere år uden at blive helt flad og slidt

Dunlopillo pudens unikke egenskaber

Vaskbar

Alle Dunlopillo puder er vaskbare ved 60grader. Nemt, og enkelt.

Åndbar

Vores madrasser er skabt af åndbare ­naturmaterialer. Det sikrer dig et sundt sengeklima året rundt, samt en roligere nattesøvn.

Fleksibilitet

Intet materiale til sengen er så fleksibelt som Dunlopillos naturlatex. Du får den mest støttende og aflastende søvn, uanset kropstype.

Allergivenlig

Du sover bedre i et rent miljø. Derfor er alle vores madrasser skabt i naturlige materialer, hvilket gør dem helt igennem allergivenlige.

Naturligt materiale

Vi benytter os af de bedste materialer, som naturen selv producerer. Få en forbedret søvnkvalitet med naturlatex.

Læs mere

Tag Dunlopillo med på rejsen

Fordi vi ved, hvad en god nats søvn kan gøre for dig, har vi udviklet en rejsepude, der giver dig samme gode egenskaber som vores andre puder, bare i rejsestørrelse. Det kan vise sig at være en god idé at tage sin egen hovedpude med på ferie.

Det er nemlig svært at vide, hvad man får at ligge på, når man indlogerer sig på et hotel, hos private, på campingpladser eller andre steder. Man kan selvfølgelig ikke tage sin madras med, selvom man gerne ville, men hovedpuden kan godt lade sig gøre.

Hvis ikke man vil tage sin normale hovedpude med, er vores Dunlopillo Travel en god mulighed, som ikke fylder lige så meget i kufferten.  Så får du stadig en hovedpude, der giver dit et ventileret klima omkring hovedet og den elasticitet og fleksibilitet, der giver dig komfort hele natten igennem.

Hovedpude med længere holdbarhed

Vores unikke naturlatex er en primær grund til, at vores hovedpuder kan bruges længe. Materialet er som nævnt ovenfor godt til at beholde formen, og det har naturlige antibakterielle og allergivenlige egenskaber.

Formen og hygiejnen er to primære årsager til, at man skal skifte hovedpude. Andre typer hovedpude kan miste formen og blive ”slidt flade” efter nogle gange 1 eller 2 år, men Dunlopillos hovedpuder er mere modstandsdygtige end de fleste og giver komfort i flere år.

Naturlatexets antibakterielle egenskaber er også med til at hæmme bakterievæksten i puden, så den er hygiejnisk at ligge med i lang tid.

Giv din hovedpude en ordentlig vask

Som supplement til de naturlige egenskaber, der fremmer hygiejnen i vores hovedpuder, er alle typer hovedpude fra Dunlopillo vaskbare. Man kan altså give sin hovedpude en endnu mere frisk fornemmelse ved at vaske den.

Samtlige puder fra vores sortiment er vaskbare ved 60 grader, så det kan vaskes på linje med sengetøj og lignende.

Ved at vaske puden kan du holde den pæn i længere tid, selvom det ikke er alt, der kan vaskes af. Vores hovedpuder har mange egenskaber, som gør dem meget hygiejniske, men eksempelvis efter en forkølelse kan det være rart for nogle at vaske puden, inden man lægger hovedet på den igen.