Dunlopillo er det naturlige valg for Lars Krogh Jeppesen

For håndboldtræner og sportskommentator, Lars Krogh Jeppesen spiller søvn og god liggekomfort en stor rolle. Det er en konsekvens af...

For håndboldtræner og sportskommentator, Lars Krogh Jeppesen spiller søvn og god liggekomfort en stor rolle. Det er en konsekvens af en travl hverdag – men det kommer også af, at han døjer med ryggen efter en lang håndboldkarriere. Derfor har han valgt en Natura Box elevationsseng fra Dunlopillo.

Lars Krogh Jeppesen er kendt af mange som ham den høje forsvarspiller, der var med til at piske håndboldlandsholdet frem mod medaljer i nullerne. Kulminationen var EM-guldet i 2008, men i løbet af karrieren nåede han også at vinde Champions League samt flere tyske og spanske mesterskaber. I dag er han assistenttræner i SønderjyskE i den bedste danske håndboldrække samt tv-ekspert for Danmarks Radio, når der spilles håndbold.

For Lars Krogh Jeppesen betyder det meget at få sovet godt. Da han var aktiv handlede det om at få optimal hvile og restitution for at kunne præstere på topniveau. Det handler det for så vidt stadig om, men det handler også om at tage sig ordentligt af kroppen, der er noget medtaget efter håndboldkarrieren.

”Søvn betyder rigtig meget for mig. Og det betyder rigtig meget at ligge godt. bedste er, når jeg vågner om morgenen, og bare kan mærke at hele kroppen har slappet af – og er frisk og udhvilet. Det kræver en ordentlig seng,” siger Lars Krogh Jeppesen og fortsætter:

”Designet og materialerne er helt afgørende for mig. Med Dunlopillo Natura har jeg en seng, der automatisk former sig efter min krop. Samtidig er den åndbar og allergivenlig. Det er også godt at vide, når børnene kommer galoperende ind i sengen i løbet af natten. Og så er der heller ikke nogen tvivl om, at jeg er blevet rigtig glad for, at den er med elevation. Jeg kan køre sengen op og ned, som jeg vil og ligge præcis i den position, der passer til min ryg. Det gør Dunlopillo til det naturlige valg for mig.”

Lars Krogh Jeppesen er dog ikke den eneste, der har det sådan. Dunlopillo er et sengebrand, der har fulgt danskerne i mange år. Faktisk går det helt tilbage til 1960’erne, hvor man fik øget fokus på ryglidelser og behovet for at ligge godt om natten. Her viste det sig, at Dunlopillos design og brug af naturlatex kunne noget særligt.

”Vi er også markedsledere den dag i dag, ” siger marketingchef Jacob Loburski fra Dunlopillo. Men han fastholder også, at det er vigtigt ikke at hvile på laurbærerne.

”Senest har vi udviklet tre serier – Natura, Balance og Harmoni – der hver især skaber skræddersyet søvnkvalitet til danskerne. Hver serie bygger på eksklusivt håndværk, certificerede naturmaterialer, en unik naturlatex-kerne og 7 integrerede komfortzoner for ekstra velvære. Vi er naturligvis glade for, at det er en kombination, der har fanget Lars Krogh Jeppesens interesse – og som matcher hans smag og kompromisløse behov.

Lars Krogh Jeppesens Dunlopillo Natura Box Elevation samt øvrige Dunlopillo-senge kan prøves og købes i udvalgte møbelkæder og sengebutikker landet over.

Dunlopillo bidrager til dem, der gør en forskel

For Dunlopillo ligger det i vores historie at tage et hensyn til naturen og miljøet i produktionen af den kendte Dunlopillo kvalitet. Derfor er det væsentligt for os at bidrage til de organisationer, der deler vores værdisæt, og som gør en forskel.