Cool-topmadras

Giv kroppen de bedste betingelser for at sove godt med en Cool-topmadras

Det kan være svært at finde den optimale temperatur, når man skal sove, men vidste du, at en Cool-topmadras kan hjælpe dig med dette. Med et kølende betræk kan du få topmadrasser fra Dunlopillo, som ud over de gode egenskaber ved vores naturlatex også hjælper med at køle kroppen ned hele natten.

Mange vil have gavn af en kølende effekt, som er med til at balancere temperaturen natten igennem. Det kan nemlig være med til at øge din søvnkvalitet og give dig mere overskud i hverdagen.

Spar op til 2.009,- med gratis opgradering til Cool-betræk

I januar og februar kan du spare op til 2.009 kroner, når du opgraderer din topmadras til en topmadras med Cool-betræk. Du kan nemlig i årets første to måneder gratis opgradere din topmadras til Cool, når du køber en Dunlopillo-seng.

Faktisk tyvstarter kampagnen en smule, for du kan allerede opgradere gratis til en Cool-topmadras fra den 27. december. Din sidste chance for at benytte dig af dette tilbud er den 28. februar.

Hvordan føles din temperatur, når du sover?

Når du skal beslutte, om du skal have en topmadras med kølende effekt, er der et centralt spørgsmål, du skal stille dig selv: Hvordan er min temperatur, når jeg sover?

Det kan selvfølgelig være svært at svare på, så du bliver nødt til at mærke efter, når du vågner om morgenen. Der er mange faktorer på spil, men hvis du opdager, at du generelt fryser eller har det koldt, behøver du ikke en kølende topmadras. Sådan er der dog heldigvis ikke mange, der har det.

Hvis du til gengæld har det varmt og måske sveder, giver det rigtig god mening at opgradere til en topmadras med kølende effekt. Her kan vores Cool-topmadrasser være et godt valg, fordi de ud over den kølende effekt også har de gode egenskaber ved naturlatex.

Find den topmadras, der passer dig bedst

Naturlatex giver ventilering og åndbarhed

Et kølende betræk alene er ikke nok til at sikre en god søvn. Til gengæld er vores topmadrasser lavet af det samme naturlatex, som er brugt i vores madraskerner. Naturlatex er et materiale med mange gode egenskaber, som kommer dig til gode om natten.

Noget af det mest gavnlige ved naturlatex er, at det helt naturligt har gode ventilerende egenskaber. Materialet er åndbart, så kroppens varme og sved kan blive ledt væk og ikke samler sig i topmadrassen.

Det er gavnligt i madrasser, men særligt i topmadrasser er det vigtigt med et ventilerende materiale. Det kan sørge for, at du ligger tørt og med en god temperatur hele natten igennem.

Læs mere om naturlatex her