Vores naturlatex, som vi fremstiller vores produkter af, er Öeko-Tex-certificeret. Det betyder, at vores puder og madrasser er allergivenlige. På grund af naturlatexens åbne cellestruktur og unikke fremstillingsmetode så hæmmes væksten af allergifremkaldende ting som bakterier og husstøvmider. Derfor kan du sove roligt og trygt i vores senge.

 

Responsible CareResponsible Care forpligter virksomheder til løbende at forbedre miljø, sundhed, sikkerhed og tryghed af vores produkter i løbet af deres livscyklus for at undgå skader på mennesker og miljø.
7-komfortzonerDunlopillo’s unikke 7 Komfortzoner giver dig en unik støtte og optimerer trykaflastning som ingen anden madras kan
Dunlopillo Latex”The one and only.” Der findes kun en original – Siden 1929 har vi været garant for god og sund søvn. What nature began we perfected – since 1929
Tiltro til tekstilerOeko-Tex standard 100 er garant for et pålideligt produkt og en ensartet sikkerhedsstandard imod skadelige og allergifremkaldende stoffer. Den er globalt ensartet og videnskabeligt baseret. Der foretages en årlig revurdering af produkter, hvor certifikatet skal fornyes, og der foregår hele tiden en proces med at revurdere kriterier og grænseværdier i forskningen. Der foretages løbende kontroltests og inspektionsbesøg af uafhængige kontrollanter fra Oeko-Tex associtation.
Euro Latex – Eco StandardEuro-Latex eco-standard er en europæisk sammenslutning af producenter af latex, som arbejder efter en fælles standard med fastsatte krav, der sikrer forbrugerne mod skadelige og allergi fremkaldende stoffer. Latex’en testes af uafhængige kontrollanter for at overholde de fastsatte grænseværdier.