dreams_icon

01/ “Vi er det selskab, gode drømme er gjort af”

Hos Dunlopillo® er vi dedikerede til at levere det bedste og kun det bedste.
Det har kendetegnet os, siden den første latexmadras blev produceret i 1929. Dunlopillo® skaber mere overskud i hverdagen ved effektivt at støtte kroppen korrekt – hele natten.

dreams_icon

02/ Ro til krop og sjæl

Vores vision er at sikre den bedste nattesøvn for både krop og sjæl.
Vi ved, at omgivelser med høj æstetisk værdi påvirker mennesker positivt, og derfor skal soveværelset være en stille oase med ro til afslapning og selvforkælelse. Dunlopillo’s senge er dejlige at sove i og en fryd for øjet. Nat efter nat.

dreams_icon

03/ Mens du sover, passer vi på miljøet

I 1929 opdagede vi, at latex tappet fra gummitræet kunne piskes til luftigt skum, som derefter blev støbt i forme og bagt. Resultatet vakte opsigt, da dette nye materiale både var blødt, fleksibelt og åndbart. Kernen i Dunlopillo’s produkter var formet. Produktionen er blevet forfinet siden da, men grundlæggende er metoden stadig den samme. Vi genanvender 90 procent af vandet fra vores produktion, og restmateriale af latex sørger vi for bliver genbrugt i andre sektorer, for eksempel til lydisolering. Der er også installeret et solcelleanlæg på produktionsbygningen, hvor op til 30 procent af energiforbruget kommer fra. Vi passer altså både godt på dig – og miljøet.