Sengemiljø fra Dunlopillo

Succesen bag Dunlopillo® er kort fortalt historien om en god opskrift. Den gode madras består nemlig af de helt rigtige ingredienser blandet sammen i en røremaskine og bagt i en ovn. På en gang kompliceret og helt enkelt.

Dunlopillo’s historie begyndte i 1920’erne, hvor den første Dunlopillo® latexmadras så dagens lys. Fantasi, stædighed og en god portion pionerånd banede vejen for den første madras, som Dunlop Rubber Company udviklede.

Latex bliver til madrasser

I januar 1929 lykkedes det at omdanne flydende latex til brugbart skum i madrasser. Opfindelsen blev til på baggrund af talrige eksperimenter med flydende latexmælk. Ideen bag er, at latexmælken skal størkne og blive til en fast, elastisk masse. Hjælpemidlerne er noget så almindelige som en røremaskine til køkkenet, forskellige bageforme og en bageovn. Røremaskinen skummer latexen, og derefter bages latexen i en ovn. Natur Latex, som produktet blev døbt, er den dag i dag grundlaget for Dunlopillo’s produkter.

Fly- og motorcykelsæder var de første produkter, der blev lanceret, men snart vandt andre anvendelsesmuligheder frem. Det var hospitaler, der var blandt de første til at anerkende Dunlopillo-madrassernes helt særegne komfort, holdbarhed og indlysende hygiejniske fordele.

Da man i 1960’erne fik fokus på rygproblemer og på, hvor vigtigt det er at aflaste ryggen anatomisk korrekt, begyndte mange rygksperter at anbefale Dunlopillo’s produkter.

I dag har vi suppleret vores sortiment med puder og avancerede elevationsteknikker.