Der er store fordele ved at vælge et produkt fra Dunlopillo®. Vi har samlet 6 af dem her. Så kan du selv vælge dem, der er vigtigst for dig. Du får dem alle sammen med i købet alligevel.

15 års garanti

Vi tror på vores produkter. Derfor får du altid 15 års garanti på vores madrasser.
Læs mere

Åndbar

Vores senge har den egenskab, at de kan ånde, og er designet, så du får det bedste sengeklima året rundt.
Læs mere

Allergivenlig

Hos os får du og din familie den gode, rene søvn helt uden tilsætningsstoffer.
Læs mere

Fleksibel

Vores madrasser er lige så fleksible, som en moderne familie har brug for.
Læs mere

7 komfortzoner

Vi tager os af din krops forskellighed, og vores madrasser er designet efter din krop.
Læs mere

Naturligt materiale

Vi er glade for at kunne tilbyde dig den bedste kvalitet fra naturens eget skatkammer.
Læs mere

Fordele ved vores puder

Der findes mange fordele ved vores puder. Den største fordel er, at de aldrig går ud af form. Derfor kan du have din Dunlopillo®-pude i mange år. Det er en fordel, du kan tage og føle på.

Det er materialet, der giver vores puder deres mange fordele. Vores naturlatex holder formen, er allergivenligt og sørger for, at puden kan selvventilere. Derudover er det miljøvenligt. De enkelte puder har forskellige fordele, alt efter hvad du bedst kan lide ved en pude.

Åndbar

En pude har også brug for at ånde, som den bliver holdt lækker og sund. Vores naturlatex, som vi laver alle vores puder af, er selvventilerende...

Allergivenlig

Du kan du trygt sove på en pude fra Dunlopillo®, for vores produkter er allergivenlige. Du har rigeligt med bekymringer om ftalater, støvmider og allergifremkaldende stoffer, når du er vågen.

Naturligt materiale

Vi kan ikke se pointen i at bruge unaturlige materialer, når naturen kan tilbyde noget, der er meget bedre både for dig, for din krop og for miljøet.

Maskinvaskes

Dunlopillo® har designet puder, der kan bruges i hverdagen. De allergivenlige og hygiejniske naturmaterialer kan maskinvaskes ved 60 grader. Og de bevarer stadig formen – nat efter nat.