SolcelleanlægDunlopillo® står for kvalitet og omtanke, også i produktionen. Derfor er alle Dunlopillo’s produkter udviklet med respekt for både menneske og miljø. Hos Dunlopillo® er vi stolte af at være ansvarlige i vores fremstilling af madrasser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi benytter kun teknikker, der ikke belaster miljøet.

Verdens bedste latexproducent står bag din Dunlopillo®-madras

Dunlopillo® naturlatex fremstilles på verdens førende fabrik inden for latexproduktion, hvor bæredygtige fremstillingsprocesser er i højsædet. Dunlopillo’s latex udvindes fra fabrikkens gummiplantage. Indholdet i én Dunlopillomadras svarer til 800 dages tapninger fra ét latextræ. Dunlopillo’s latextræer kan bruges til tapning i ca. 32 år, men et træ får typisk lov at stå i plantagen, til det er 100 år gammelt.

Madrasser uden miljøbelastning

I søvnens verden er Dunlopillo® unik, når det handler om at udvise respekt for miljøet. Vi har for eksempel installeret et højeffektivt vandrensningsanlæg, som betyder, at vi kan holde vandforbruget nede på et minimum ved at rense spildevandet. I dag genbruger vi 95 procent af vandet fra vaskeprocessen i fremstillingen af madrasserne. Vi har også installeret et solcelleanlæg på vores produktionsbygning, hvor op til 30 procent af produktionens energiforbrug kommer fra.

Genbrug, naturligvis!

Den latex, der er i overskud, når vi producerer din madras, bliver omdannet til et brugbart materiale, der kan anvendes i mange andre sektorer lige fra gulvbelægning i stalde eller malkeanlæg til indpakningsmateriale og akustisk og termisk isolering. Også når det kommer til latextræerne, er der genbrug over hele linjen. De fældede træer bliver solgt til møbelfabrikker og til anden træproduktion. Et fældet latextræ erstattes altid af et nyt træ i Dunlopillo’s plantager.

Dunlopillo® garanterer på den måde en god, ansvarlig og bæredygtig søvn til dig og din familie.