Om_Dunlopillo_Basic_Plus

Trænger du til at forkæle dig selv?

Udnyt muligheden, og investér i en ny seng, der opfylder dine behov.

Vi har alle sammen mange bolde i luften. Livet er skønt og nogle gange hektisk. Det koster kræfter at følge med fagligt, privat og socialt. Derfor er det vigtigt, at man får ladet ordentligt op om natten. Det gør du bedst i den rigtige seng. Hos Dunlopillo® tilbyder vi intet mindre end det.

Kvinde i seng

Dagen starter om natten

– og god søvn fremmer din sundhed og dit overskud.

Du bliver ikke lykkelig, bare fordi du investerer i en Dunlopillo-seng, men du giver dig selv de allerbedste forudsætninger for mere harmoni og overskud i hverdagen. Når du falder til ro på en af Dunlopillo’s madrasser, lægger du dig i et kvalitetsprodukt, der er skabt til at forkæle din krop og dit sind. Det er det bedste udgangspunkt, du kan give dig selv, hvis du drømmer om sund søvn. Det bliver både du og dit helbred glade for.

Dunlopillo® sælger ikke kun senge. Vi sælger velvære og ro til både krop og sjæl.

Dunlopillo® står for kvalitet og omtanke

Det gælder også i produktionen. Derfor er alle Dunlopillo’s produkter udviklet med respekt for både mennesker og miljø. Det ligger os meget på sinde at være en social, miljøbevidst og bæredygtig virksomhed. Derfor er vi stolte af, at vi er ansvarlige i vores fremstilling af madrasser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Dunlopillo® er missionen klar: Vi leverer det bedste og kun det bedste. Det har kendetegnet os siden den første latexmadras blev produceret i 1929.

Om_Dunlopillo_Gummitrae

Find din forhandler og oplev fordelene

Fordelene ved Dunlopillo® er mange. Hvilken en er vigtigst for dig?

Klik og find nærmeste Dunlopillo® forhandler.

Her finder du med garanti en seng, der forkæler dine drømme.